A Fennec már nem egyértelmű győztes.

A Warzone 2 Season 2-es frissítése rendesen felzavarta a Battle Royale játék állóvizét. Több mint 20 fegyvert érintettek a nerfek és a buffok. Ezt követően pár nappal ezelőtt egy újabb csomag is érkezett, mely nem kegyelmezett az RPK és Fennec 45 párosának. Nem lettek használhatatlanok ezek a fegyverek, ám a Season 1 egyeduralmát sikerült orvosolnia a fejlesztőknek. Elkerülhetetlen, hogy egy-egy fegyver az élre törjön, ám az előző szezon 3 hónapos uralkodása nem volt egészséges.

A játékosokban jogosan merült fel, hogy utódokat kell keresni a két egykori választás helyére. Az RPK kategóriáját tekintve LMG volt, ám kifejezetten AR-re hasonlító tulajdonságokkal. Nagy eséllyel ezúttal is ebből a két kategóriából kerülhet ki a trónkövetelő. Fennec 45 esetében egy kicsit egyszerűbb dolgunk van, hiszen az SMG kategória sokkal egyedibb tulajdonságokkal rendelkezik.

Nézzük is, hogy jelenleg hogyan rangsorolhatjuk az SMG fegyvereket Warzone 2.0-ban!

A gyűjtést ezúttal is a CharlieINTEL csapatának köszönhetjük. Jelenleg 9 SMG fegyvert találhatunk meg a Warzone 2.0-ben, így nem lesz nehéz összeállítani egy ötös listát. A jelenlegi felhozatal a következő:

  1. Lachmann Sub
  2. Vaznev-9k
  3. Fennec 45
  4. Minibak
  5. MX9
  6. PDSW 528
  7. FSS Hurricane
  8. BAS-P
  9. Vel 46

5. MX9

Nem a legjobb választásunk, ám ennek ellenére eldobnunk sem kell a kezünkből. Az MX9 képes gyors ölésre, miközben a használata is kifejezetten kellemes. Az SMG kategóriát erősíti, ám sok AR jelleget is felfedezhetnek benne a játékosok. Hátulütője, hogy maximálisan 32 lőszerrel gazdálkodhatunk, mely Solo és Duo módokban működhet csak igazán.

4. Minibak

PP-Bizon vagy Minibak, ki hogy ismeri. Kiváló SMG-ről beszélhetünk, főleg ha Trios vagy Squads van terítéken. Az alapértelmezett tárkapacitása 64, így nem kell extra attachment slotot elhasználnunk erre. Mellette szólhat még a pazar mobilitás és a gyenge visszarúgás, ám valamiért mégsem lett a játékosok kedvence.

3. Fennec 45

Nerfek ide vagy oda, azért a legjobb háromból így sem sikerült kitúrni a jó öreg Fennec 45-öt. Továbbra is kifejezetten domináns tud lenni közelharcokban. Az agresszívebb, szinte mások arcába mászó játékstílushoz még talán mindig az egyik legjobb választás lehet a jelenlegi repertoárból.

2. Vaznev-9k

A Call of Duty League egyik nagy sztárja, a profi játékosok már akkor is inkább ezt választották. Kiváló fegyver akár közelharcról, akár közepes távolságokról beszélünk. Ami azonban az abszolút első helytől megfosztja, az a kezelhetősége. Kevésbé megengedő, mint a Fennec 45 vagy épp a Lachmann Sub, ám a jobb játékosok és profik bátran használhatják a meccseken.

1. Lachmann Sub

Jelenleg nem csak a kategória, hanem a játék legjobbja is a pickrate százalék alapján. A Season 2-es frissítés után szinte kilőtt a toplistákon, nem lepődnénk meg, ha a Reloaded csomagban kicsit visszafognák majd a fejlesztők. A Lachmann Sub jelesre vizsgázik közelharcokban, a TTK értéké kiváló, de még nagyobb távolságokra is bevethető a menedzselhető visszarúgásának köszönhetően. Most már sebzésben sem feltétlenül jobb a Fennec 45, így nem is kérdéses, hogy a Lachmannak kell betöltenie az űrt a jelenlegi felhozatalban. 

Ha az FPS maximalizálása a cél:

Maximális FPS és láthatóság – Ezek jelenleg a Warzone 2 legjobb beállításai

 

×