Lassan vége szakad a hosszú-hosszú halogatásnak és a készítők előállnak, nem csak azzal, hogy mikor jön, hanem azzal is, hogy milyen lesz a Starfield.

A gyártó és kiadó vállalatok hamarosan bejelenthetik az idei évre várt Xbox exkluzív premierjét, de a hírek szerint ez nem egy egyszerű, csupán a dátumot megosztó tweet, vagy kisvideó lesz, hanem egy online esemény. A VGC tulajdonosa és szerkesztője, Andy Robinson kapta a fülest – számol be a ComicBook.

Forrás: Bethesda

Az Xbox és a Bethesda „hamarosan” elárulja, hogy mikor lesz a nagy érdeklődéssel várt RPG bemutatója. Előbbi cég az év elején már megerősítette, hogy valamiféle bemutatót tervez, amit teljes egészében a Starfieldnek szentel. De ennyi.

Azóta mélyen hallgatnak a dologról, de úgy tűnik, ez már nem sokáig lesz így.

A Starfield-bemutatója állítólag „küszöbön áll” és erről Robinson szerint már a következő napokban többet fogunk hallani. Bár az Xbox nem adott meg intervallumot arra vonatkozóan, hogy az esemény mikorra esedékes, okkal feltételezzük, hogy a héten tényleg érkezik a megerősítés, és a bemutatóra valamikor márciusban kerülhet sor.

 

A szóban forgó élő közvetítésben minden bizonnyal az eddigi legmélyebb betekintést kapjuk majd abba, hogy játékmenet terén mire számíthatunk a Starfieldtől. Minden jel szerint a Starfield a legnagyobb exkluzív játék, amit az Xbox ebben az évben kiad – pedig eredetileg úgy volt, hogy 2022 végén dobják piacra, csak éppen elcsúsztatták a megjelenési dátumot. A legerősebb tipp eddig 2023 júniusa, amikor Xbox Series X, Xbox Series S és PC platformokon válhat elérhetővé.

Hát, ideje is előállniuk valamivel, mert lankad az érdeklődés:

Azta: ez a horror előzi a Starfieldet a legjobban várt Steam játékok listáján

 

×