Sokak szerint nem illik a játék tematikájába az esemény.

A Rainbow is Magic egy igazán különleges Rainbow Six Siege játékmód. Először 2019 április elsején rajtolt el, majd 2021-ben ismét tiszteletét tette a játékban. A matek azt diktálta, hogy idén ismét visszatérjen az LTM, úgy tűnik, hogy nem is kell csalódnunk.

A Rainbow is Magic az Air Cute One nevet viselő, átdolgozott Plane pályáján játszódik. A játékmód alapvetően a Hostage mód alapjaira épült, a kimenekítendő/megvédendő túsz szerepét pedig Mr. Bear tölti be. A játék szokásos bemondóját is lecserélte a cég, helyette egy sokkal örömtelibb, női hangot hallhatnak a játékosok. Néhány kiemelt Operator egyedi ruházatot is kapott, Smoke, Montagne, Tachanka és Blackbeard pink színben pompáznak a szervereken.

Kiszivárogtak a 2023-as szabályok!

A leaket ezúttal is a Rainbow Six Siege szivárgások nagymesterének, Lungunak köszönhetjük. Nézzük is ezeket szépen sorban:

  • A felépítés 5v5 lesz
  • 3 perces körökre készülhetnek a játékosok
  • Nincs Prep Phase
  • A Friendly Fire ki lesz kapcsolva
  • A játékosok respawnolhatnak is

Érkeznek skinek is

A fő küldetés sem változott, továbbra is Mr. Beart kell megvédeni/kimenekíteni. Az első csapat, amely behúzza a 3 kört a rendelkezésre álló hatból, azon nyomban megnyeri a teljes meccset is. Természetesen ezúttal sem maradunk kozmetikai tárgyak nélkül, több Operator is gazdagodik vicces és színes skinekkel. A pontos start időpontja ismeretlen, ám nagy eséllyel ezúttal is április elején érkezhet meg a szerverekre.

A Year 8 második fele is izgalmas lesz:

Új pálya, shield átdolgozás? – Izgalmas lesz a R6S Year 8 második fele is

 

×