Az első szezon hosszúsága sokakat megtéveszthetett.

Annak ellenére, hogy csak múlt hét szerdán érkezett meg a Warzone 2 legújabb, nagy frissítése, nem sok időnk van pihenni. A fejlesztők az új kliensben is igyekeznek megtartani a szezononkénti két nagyobb csomagot. Az első magát a szezont hozza el, míg a „Reloaded” nevet viselő tovább bővíti a repertoárt.

Az előző Warzone 2 és Modern Warfare II szezon kifejezetten hosszú volt, így sokakat becsaphatott. A Reloaded frissítésre akkor is csak egy hónapot kellett várni, ám a Season 2-re már két teljes hónapot. Így bizony úgy tűnhetett, hogy a fejlesztők hosszabb periódusokba gondolkodnak. Többen is azt hitték, hogy a Reloaded csak 6 hét után érkezik meg, így kitöltve tartalommal a 12 hetes teljes szezonhosszt. Szerencsére ez nem bizonyult igaznak, a fájlok és a fejlesztők is máshogy gondolják.

Kifejezetten keveset kell várni a Season 2 Reloaded érkezésére!

A várható debütálás

A fejlesztői blogbejegyzésekben hivatalos dátumot nem olvashattunk le, ám a fájlokban már ott szerepel az időpont. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor március 15-én szerdán, magyar idő szerint 18-19 környékén élesedhet a szezonközi csomag. Ez a hazai játékosoknak kifejezetten örömteli lehet, hiszen az ünnepnapnak hála sokkal kipihentebben vethetik be magukat az újdonságokba.

Tempus Torrent Marksman Rifle

A fejlesztők a Season 2-ben több új Battle Pass és küldetésekkel megszerezhető fegyvert is elhozott. A roadmapen látható öt fegyver közül azonban az egyiket a Reloaded frissítésre tartogatják. Ez pedig nem más, mint a Tempus Torrent nevet viselő Marksman Rifle. A Battle Pass szerepeltetés kilőve, így küldetéssel vagy fizetős csomag megvásárlásával zsebelhetjük majd be. Az in-game jellemzőit még nem ismerjük, annyi biztos, hogy az SR-25-ről mintázták a Call of Duty fejlesztői.

Egylövéses Sniperek

A Sniperek igazán megosztóra sikerültek az új Call of Duty címben. Warzone 2-ben jelenleg fejlövés esetén sem tudunk leteríteni egy lövésből egy teljesen felpáncélzott ellenfelet. A közösség egy része egyetért ezzel, míg a másik tábor a visszaállítást követeli. A fejlesztők az arany középutat céloznák be, érkezik majd egy játékmód, ahol egy lövésből ölnek a Sniperek, ám a „rendes” módokban a jelenleg megszokott viszonyokra kell számítanunk. Nagy eséllyel az elkövetkezendő egy-két hétben többet is megtudhatunk erről.

Redeploy Drone-ok

Érkeznek a Redeploy Drone-ok, melyek a Calderán ismert módon működnek, ám képesek mozogni és könnyebben el is pusztíthatóak. Field Upgrade formájában találkozhatnak majd velük a játékosok. Kiváló eszköz lehet, ha menekülni kell vagy épp túl messzire lenne a következő, biztonságot nyújtó zóna.

Ünnepi esemény

Bár a Season 2 a Ronin küldetéseknek köszönhetően némi tematikával indított, az igazi event még várat magára. Ezt is a Season 2 Reloaded frissítés hozhatja majd el a játékosok számára. A fejlesztők limitált idejű, ünnepi eseményként hivatkoznak rá. Azt azonban nem tudni, hogy milyen módok, kihívások és jutalmak színesítik majd a játékot.

A fentiek mellett bizonyára készülnek meglepetéssel is majd a fejlesztők. Jelen pillanatban a játékokkal kapcsolatos hibák fixálása az elsődleges prioritás, remélhetőleg a hét végére már sokkal barátságosabb körülmények között lőhetjük ellenfeleinket a meccseken.

Érdemes kipróbálni ezt a párost:

Ismét egy LMG-SMG kombó? – Ez a páros a Season 2 első felének sztárja

 

×