Ezt a játékot sem érdemes otthagyni az Epic Games Store ajándékos polcán.

Légy a jövő űrhajóinak drónoperátora, aki fémhulladékokból dolgozva is csodát tesz a rá bízott űrhajókkal! A stratégiai szimulációs játék először kerül fel az Epic Games Store kínálatába és rögtön egy hét ingyenes letöltéssel kezdi a pályafutását.

Duskers

 

A Duskersben a játékosok egy drónoperátor szerepét töltik be, aki elhagyott hajók között ugrál, hogy megmentse a fémhulladékot, és drónok vagy alkatrészek javítására, frissítésére használja. Persze üzemanyagra is szükséged van a hajók közötti mozgáshoz, vagy ahhoz, hogy más drónokat üzemelj be, esetleg szerezz vissza, miután a fosztogatók elvették tőled.

A játék kétszintes:

  1. A „metajátékban” konfigurálhatod, kezelheted, javíthatod, fejlesztheted a drónjaidat, valamint áttekintheted az üzemanyag- és nyersanyag-állapotot, hogy a hajókon alkalmazd a megmentett cuccokat. Te döntöd el, hogy melyik elhagyott hajóhoz utazol és mire szállsz fel legközelebb, vagy hogy átugrasz-e egy másik rendszerbe.
  2. A játék második rétegében fel is szállsz a hajókra: a drónokat a az összekötő légzsilipben, vagy a rakodóterében dokkolod, ezután közvetlenül irányíthatod őket (legfeljebb négyet), vagy parancsokat adhatsz ki egy parancssori interfészen keresztül.

A romok fedélzetén számos veszély leselkedik rád: sugárzás, ellenséges életformák és robotok. A játékmenet lényege, hogy ezeket a veszélyeket elkerüld, például azzal, hogy az ellenséget más helyiségekbe csalogatod át. Fedezd fel az új környezeteket, hasznosíts a talált tárgyakat, majd éld túl a kihívásokat – már csak azért is, mert ha ebben a játékban meghalsz, akkor minden addig szerzett holmid is odavész!

Duskers február 23-tól kezdődően egy hétig ingyen tölthető Epic Games Store felületén, amely az akció lejárta után örökre megmarad.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Elátkozott termékek, amiknek nem is kéne létezniük – nem csak a Valentin-nap termel ostobaságokat

 

×