Érdemes lehet egy esélyt adni a fegyvernek.

Az már világosan látszódik a Warzone 2 Season 2 első hetének statisztikájából, hogy az RPK kora leáldozott. Erre lehetett készülni, hiszen az elmúlt 3 hónapban ijesztően egyeduralkodó volt a Fennec 45-tel egyetemben. A fejlesztők azért arra odafigyelnek, hogy egy-egy szezonnál tovább ne tartson egy ilyen időszak. Előzetes tippek voltak már, hogy mely fegyverek vehetik át az uralmat a következő időszakra.

Az SMG fegyvereknél egyértelműen a Lachmann Sub lesz a befutó, az in-game adatok is erről árulkodnak. Az RPK helyére azonban több opció is bejelentkezett. Ott a TAQ-56, a Kastov 762, de a TAQ-V sincs sokkal lemaradva. Ha kategórián belül szeretnénk maradni, akkor ott az MG38 és a Raal MG párosa is.

Az utóbbi kifejezetten kellemes TTK értékekkel rendelkezik!

Nem is maradhatott el WhosImmortal kötelező videója az új helyzetről. A tartalomgyártó szerényen csak a „TTK királynak” nevezte el, hiszen elképesztő sebzéssel rendelkezik, melyet akár nagyobb távolságokon is kamatoztathatunk. Olyan loadoutot igyekezett összeállítani a Raal MG, mely a könnyebb kezelhetőséget hivatott megteremteni. Nézzük is az ajánlott kiegészítők listáját:

  • Barrel: 21″ EXF Rhino Barrel
  • Muzzle: Shred CP90
  • Underbarrel: XRK Dune Grip
  • Optic: AIM OP-V4
  • Rear Grip: STIP 40 Grip

Közelharcokban érdemes egy Fennec 45-öt vagy egy Lachmann Sub SMG-t bepakolni mellé, hogy garantáltan ne érhessen minket meglepetés.

Hamarosan kezdődhet a grind:

Most kell megtolni! – Triplán dupla XP vár ránk hamarosan COD-ban

 

 

×