A Sony egy újabb taggal bővíti saját stúdióinak listáját, miközben erősen harcol az ellen, hogy a Microsoft felvásárolja az Activision-Blizzardot.

Azt bizonyára mindenki jól tudja, hogy a Sony is igyekszik védeni saját érdekeit, amikor a Microsoft fel szeretné vásárolni az Activision-Blizzardot. Egyik fontos érve a felváráslás ellen természetesen a Call of Duty helyzete, ami akár Xbox exkluzív is lehet a jövőben, ha a Microsoft úgy akarja. Mivel a világ egyik legértékesebb videojáték-sorozatáról van szó, érthető a Sony aggodalma. Nos, mindeközben a Sony folytatja a kisebb stúdiók felvásárlását, amivel tovább bővülhet a PlayStation-exkluzív játékok listája – írja a PlayStationLifeStyle.

Friss hírek szerint a Sony felvásárolta a Ballistic Moont.

A Ballistic Moon egy angliai stúdió, amelyet a Supermassive Games korábbi munkatársai alapítottak, akik olyan játékokon dolgoztak, mint például az Until Dawn sorozat. A Ballistic Moon munkatársai közül többen is sokat dolgoztak az Until Dawnon, így nem meglepő, hogy a Sony érdeklődik a stúdió iránt. Az Until Dawn és annak spin-offjai ugyanis egyelőre PlayStation-exkluzívak maradnak.

A pletykák szerint a Ballistic Moon jelenleg egy Project Bates nevű címen dolgozik, de Twitter-bejegyzésekből úgy tűnik, hogy bővítik is a csapatot. Ez alapján tehát simán lehet, hogy több új izgalmas játékon dolgoznak.

Az biztos, hogy érdekes maga a helyzet. A Sony ezek szerint sorra bővíti saját stúdióinak listáját, amivel biztosítja, hogy bizonyos játékok csak PlayStation rendszeren legyenek elérhetők. Közben felszólalnak a Microsoft ellen, akik szeretnék felvásárolni az Activision-Blizzardot, és vele a Call of Duty-t. Mit szólsz hozzá?

Ezt láttad már?

Szomorú, de máris feltörték a Hogwarts Legacy-t – Napokon belül jön a torrent

 

×