Egy hónap múlva már szörnyvérben gázolhatunk.

A Blizzard, ahogyan azt tette a Diablo II: Resurrected esetében is, a már 11 éve esedékes Diablo IV megjelenése előtt is lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy teljesen ingyen kipróbálják a programot. Erről egy ideje már tudtunk, de a nyílt, bárki és mindenki számára elérhető nyílt béta pontos időpontját a stúdió csak most, az IGN Fest során leplezte le.

A korai hozzáférésű hétvégére tehát március 17. és 19. között kerül sor, ezen azonban kizárólag a Diablo IV előrendelői vehetnek rész. A nyílt béta egy héttel később, március 24-én veszi kezdetét, és 26-án ér véget. A hivatalos megjelenés előtti teszteket minden célplatformon megejtik, vagyis a PC-s, az Xbox Series X|S és Xbox One, illetve a PlayStation 5, és PlayStation 4 játékosok mind ingyen rápróbálhatnak az új Diablóra.

Ez alatt a két nap alatt pedig a játék egy viszonylag nagy szegletébe nyerünk betekintést, hisz mind a korai hozzáférésben, mind a bétatesztben végigjátszhatjuk a prológust és a komplett Fractured Peaks-ben helyet kapó Act I-et. Ugyanakkor a Blizzard figyelmeztet, hogy ez még nem a kész verzió, tehát előfordulhatnak kisebb teljesítménybeli problémák és egyéb, még javításra váró bugokba is bele lehet futni.

A Diablo IV 11 évvel a harmadik fejezet után 2023. június 6-án jelenik meg PC-re, Xbox One és Seriesre, illetve PS4-PS5 konzolokra.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Okosodnál? – Íme a 14 legjobb MAGYAR ismeretterjesztő YouTube-csatorna

 

×