A Raven Software fejlesztői már dolgoznak a Warzone 2 második szezonjában jelentkező roppant idegesítő hiba javításán, ami miatt nem kevesen haraptak már fűbe.

A Warzone 2 február 15-én indult második szezonja egy csomó új és üdvözölendő tartalmat hozott a játékba, mint például a sokak által hiányolt 1v1 gulágot, megújult végre a lootolás, de Ashika szigetén is kifejezetten izgalmas meccseket lehet játszani. Üröm az örömben, hogy ahogyan szinte minden nagyobb frissítés után, úgy a Season 2 rajtja is számos új nem kívánatos hibát eredményezett.

Az egyik legkirívóbb mind közül azonban az újraélesztési bug, ami miatt az elmúlt napokban nem kevesen haraptak már fűbe önnön hibájukon kívül idő előtt. A bug ugyanis elakasztja azokat a játékosokat, akik megpróbálják felhúzni az elesett csapattársukat, és mivel ilyenkor nem tudnak reagálni sem, kínálkozó célponttá válnak egy jól irányzott tárnak és összes tartalmának.

A Raven Software viszont most mindenkit áldott nyugalomra int: már gőzerővel dolgoznak a javátáson.

A fejlesztők Trello oldalán már egy külön rubrikát is készítettek a bugnak, ami azt jelenti, hogy a javítása prioritást élvez. Remélhetőleg a napokban meg is találják a probléma forrását, hisz az összes platform játékosát érinti, vagyis mindenki, aki a barátaival játszik találkozhatott a kellemetlen buggal. A Dexerto szerint a hotfix az elkövetkező napokban érkezhet.

Warzone 2 Trello card

Ezt is érdemes elolvasnod:

Okosodnál? – Íme a 14 legjobb MAGYAR ismeretterjesztő YouTube-csatorna

 

×