Az egyik ártatlan glitch nyitott ajtót a mókának.

Nem titok, hogy a Warzone 2 és Modern Warfare II első szezonjában a Riot Shieldet nem sokan választották. Az előző Season elején még gyengítettek is a „fegyveren” a fejlesztők, így nem véletlenül zuhant a listák végére. Ennek ellenére néhány meccsen még mindig előkerül, ha más nem, akkor a poénfaktor miatt.

Sokan azonban arra lettek figyelmesek, hogy az elmúlt napokban dupla pajzzsal futkosnak a játékosok a Modern Warfare II szervereken. Nem, nem a szemük káprázott. A játékban az Overkill perkkel összefüggő glitch-nek köszönhetően mind a két slotra kiválaszthatjuk a Riot Shieldet. Néhányan ezt el is kezdték kihasználni, pár órája pedig Redditre is felkerült az ultimate „troll” loadout.

I present to you, everyone’s worst nightmare. Double riot shield class, brought to you by the new equip glitch
byu/Leading-Pop5059 inModernWarfareII

Nézzük is, hogy mivel próbálják szétrollkodni a Call of Duty meccseket!

A dupla Riot Shield tehát adott. A javaslat alapján a Flash Grenade, a Proximity Mine és a Resupply perk szántháromsága tovább fokozza a szórakozást. A Perknek köszönhetően gyakorlatilag non-stop dobálhatjuk majd a gránátokat és az aknákat.

Abban biztosak lehetünk, hogy a jövő hét elején javítja a hibák jelentős részét a fejlesztői gárda. Addig azonban érdemes lehet egy próbát adni a fenti, vicces összeállításnak, hogy kicsit kiszakadjunk az állandó ráfeszülésből. Talán a Riot Shield népszerűségét is megnöveli az elkövetkezendő pár nap, ha már a fejlesztők nem erősítettek rajta tudatosan.

Ismét egy LMG-SMG kombó? – Ez a páros a Season 2 első felének sztárja

 

×