Ezt a játékot tényleg csak a 18 évnél idősebb korosztálynak ajánljuk!

Lehet, hogy a Valentin-nap hatása, de a digitális játékplatformok és áruházak az elmúlt napokban erősen ráhasaltak a 18+-os vonalra. A Fanatical például minden idők egyik leghíresebb és legviccesebb szexjáték-sorozatát, a Leisure Suit Larry szinte összes részét osztogatta teljesen ingyen némi hírlevélért cserébe, most pedig egy nagyon hasonló, de talán még a Larry-nél is fülledtebb játékot ad ajándékba tulajdonképpen mindenkinek.

A Biing!: Sex, Intrigue and Scalpels című csodát nagyon nehéz lenne egyetlen zsánerba sorolni, bár a 90-es években úgy hivatkoztak rá, mint az erotikus kórházmendezsment szimulátor. Ha például emlékszel az Odaát-sorozat Doktor Szexi című epizódjára, akkor nagyjából kapisgálhatod, hogy miről is van szó: egy kórházban játszódó szexjáték az egész, ahol a pajzánkodáson túl az egészségügyi intézmény mindennapi dolgait is nekünk kell intéznünk.

Az erotikus jelzőt pedig minimum hatszor aláhúzandó, a német fejlesztők ugyanis tényleg nem ismertek határokat, tulajdonképpen mindent beleraktak, amit még egy baráti társaságban is félne felhozni az ember. Ettől pedig inkább áthajlik az egész egy szürreális, néhol MAD-magazint idéző felnőttfilmbe, mint működne hagyományosan videojátékként. Pedig, amikor megpróbálja, akkor a fedetlen női keblek takarásából egy egészen szórakoztató program képe sejlik fel.

A fókuszvesztés veszélye mondjuk nem áll fenn nagyon, mégis, a Biing! egy érdekes próbálkozás, amihez hasonlót a második része óta nem láttunk. A látványvilága pedig kifejezetten időtálló, köszönhetően a kézzel rajzolt grafikájának, amely mellett még a sokszor nagyon sötét humorát is mindenképp ki kell emelnünk.

A Biing! lassan-lassan 30 évvel a megjelenése után is egy érdekes és nagyon egyedi játék, amit a GOG még egy napig, azaz február 20. délután 3-ig minden felhasználónak ingyen ad. Viszont tényleg csak az húzza be, akit nem zavar az extrém szexualitás, a non-stop meztelenkedés, illetve elmúlt már 18.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Okosodnál? – Íme a 14 legjobb MAGYAR ismeretterjesztő YouTube-csatorna

 

×