A korábbi éllovas Bethesda legjobban várt címénél kisebb, de annál látványosabb game került az első helyre a Steam wishlistjén.

Meglepő fordulat következett be a Steam legjobban várt játékainak toplistáján, amit minden gond nélkül, hosszú időn át vezetett a Bethesda Game Studios idén megjelenő RPG-je. A Comic Book nyomán azt írja a GameRant, hogy egy relatíve kis játék, ráadásul

egy horror előzte meg a Starfieldet!

A Steam legkívánatosabb játéka jelenleg egy folytatás, a The Forest eseményeit követő Sons of the Forest. A torzszülött gyilkosokkal teli trópusi szigeten játszódó túlélő horror, ha nem is jelentéktelen apróság (hiszen szépen kidolgozott FPS-nek tűnik), a Starfieldhez képest mindenképpen pici játék, szóval több mint tisztességes eredmény tőle az első hely.

A Bethesda egyelőre nem jelölt ki premierdátumot az Xbox exkluzív sci-fi számára. Annyi tűnik biztosnak, hogy idén valamikor megjelenik. Ehhez képest a Sons of the Forest már a jövő héten elérhető lesz, így simán meg lehet érteni a felfokozott érdeklődést, még akkor is, ha nem egy AAA game-ről, hanem

„csak” egy indie játékról van szó.

 

Persze a közeli érkezésen túl más oka is van a felfokozott érdeklődésnek: a játék a hihetetlenül népszerű The Forest folytatása (az első részt több mint 390 ezren értékelték eddig a Steamen, és ezek a vélemények pozitív átlagot adnak a játéknak).

A Sons of the Forest korai hozzáférése egy- és többjátékos módot is kínál, legfeljebb nyolc user számára. A játékban lesz rémálomszerű történet, crafting, építkezés, kiterjedt barlangrendszer feltárása, dinamikus időjárás, rengeteg fegyver és még több bűnronda ellenség. Az Early Access PC-re február 23-án indul.

Ja, és ha sose elég a horrorból:

8 ideggyilkos horrorjáték, aminek a végére te is becsavarodsz egy kicsit

 

×