EA Sports FC

Kiborultak a FIFA játékosok, az EA Sports „gyűlöli” a felhasználókat

Amikor az EA Sports úgy döntött, hogy a Swap-rendszert kiterjeszti kisebb promókra is és nem csak az Icon Swaps lehetőségét tartja fenn, a FIFA-játékélmény hatalmasat javult. Volt miért visszatérni nap, mint nap, ráadásul még értékes jutalmakhoz is juthattak azok, akik hajlandók voltak az idejükkel fizetni értük. Azért volt jó, mert a gyengébb játékosok is alakíthattak így a csapatukon, hiszen Icon pickek, vagy komoly komoly fodder csomagok voltak grindolhatók.

Nagy volt hát az öröm, amikor kiderült, hogy a Future Stars promó is megkapja a maga Swap támogatását. Prime Icon Pick, 87+ Special Player Pick, 84×20, 85×10 és még sorolhatnánk a jobbnál jobb lehetőségeket, amiket beépítettek a jutalomlistába. Ám a boldogság nem tartott sokáig, ugyanis fogta magát a kiadó és rendesen szemen köpte a felhasználókat.

A 30 elérhető Future Stars Swap Tokenből 6-ot a Homegrown Eleven Friendly mód mögé dugtak, amivel összességében nem is lenne baj, ha nem lenne játéklimitje a módnak. Viszont nem napi limitet kapott a lehetőség, hanem hetit, így ha valaki csak a meccseinek felét nyerte meg, máris lemondhatott a második Tokenről.

Tovább nehezíti a játékosok dolgát, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva Skill Based a Frienldy mód a FIFA 23-ban, így például, akik Elite szintű játékosok, csak és kizárólag Elite-ekkel találkozhatnak. Vagyis nemes egyszerűséggel Weekend League-et csinált az EA Sports egy barátságos módból.

Természetesen több poszt is született ezzel kapcsolatban a nagyobb fórumokon, többen úgy gondolják, hogy az EA Sports szembe köpte a felhasználókat, akiket ez alapján valószínűleg megvetnek és gyűlölnek.

Összességében tényleg érthetetlenek ezek a döntések, hiszen alternatívákat sem vázolnak fel. Ha legalább minden ilyen grind mellé jönne egy Store exkluzív csomag, amit csak megvásárolni lehet, de legalább van bennük Token, legalább lehetne azt mondani, hogy ha nem akarnak lemaradni a jó dolgokról a játékosok, vegyék meg pénzért a zsetont. Ám erről szó sincs, sokan pedig a 7 wines tokenek miatt csúsztak le a prémium tartalmakról. Nagyon kellemetlen. Ezek után meg lennénk lepve, ha bárki is komolyan venné a Division Rivals meccseket, elvégre ha sikeresek akarunk lenni a Swapok során, jobb, ha Division 9-10 környékén tanyázunk. Úgyis jobb jutalmakat kapunk így, mint a heti Rewardokból.

Ezt olvastad már?

 

Cloud

Korábbi cikkek

Megvan a Google kereséseknél a „tárolt változat?” – Megszűntették

2024.02.03. - Bizonyára te is gyakran használod a Google keresőt, hogy megtaláld a legmegfelelőbb oldalakat.…

1 óra telt el azóta...

Felejtsd el a Pokémonokat, már tölthető a Palworld Digimon mod

2024.02.03. - Nos, talán már hallottál arról, hogy a Palworld rajongók nem voltak elégedettek azzal,…

2 óra telt el azóta...

„Manipulálta a PlayStation 5”, ezért hajtott be a Mekibe

2024.02.03. - Azt már számtalan kutatás bizonyította, hogy bizony a videojátékoknak van hatása az elménkre,…

2 óra telt el azóta...

7 film, amiből döbbenetesen nagy botrány lett

Bódi Dániel 2023. 08. 02. - A filmkészítők élete sem játék és mese, főleg akkor…

4 óra telt el azóta...

Gyakori Gamer kérdések – Íme a leghülyébb vásárlói kérdések játékokról

Gábor János 2022.12.29. - A világháló messze legszórakoztatóbb tartalmai közé tartoznak a hülye kérdések, amelyek…

5 óra telt el azóta...

Ilyen a tökéletes nő és férfi a 3 legnagyobb képgeneráló AI szerint

Gábor János 2023.07.04. - Nem sok kétséget hagy a Bulimia Project kutatásának eredménye arról, hogy…

6 óra telt el azóta...