Szerda este érkeznek az újdonságok.

Ahogy arra számítani lehetett, az Activision tovább folytatja a múlt héten megkezdett marketinghadjáratot. Új blogposzt hétfő este nem érkezett, ám kedd-szerda környékén még várhatunk párat. A fegyvereket érintő nerfeket és buffokat is fel kell fedniük a fejlesztőknek, erre kíváncsiak talán a legtöbben. A Ranked jutalmak listája sem teljes még, a bővebb tájékoztatás nem maradhat el.

A Warzone 2 rajongókat talán egy fokkal jobban kiszolgálta most az Activision. Máris érkezik az új, kisebb pálya, a Resurgence játékmóddal egyetemben. Öt új fegyver is bővíti az amúgy sem szerény felhozatalt, de rengeteg apróbb változtatást is várhatunk. Úgy tűnik, hogy kifejezetten hallgatott a visszajelzésekre a fejlesztői gárda.

Hétfő este debütált is a Season 2 bemutatója!

A trailerben szinte minden, fentebb is megnevezett újdonság felbukkan. Ashika Islandet több ízben is megmutatják nekünk a videóban, de a Battle Pass skinekért sem kell messzire mennünk. Kiemelt szerepet kapott a „Tier 100”-as skin, mely szintén a japán tematikát erősíti majd.

A DMZ rajongók is elégedetten csettinthetnek, hiszen ismét megerősítésre kerültek az újabb küldetések. A Modern Warfare II tulajdonosok a közös tartalmak mellett leginkább az új játékmódoknak örülhetnek majd. A Gun Game és az Infection kifejezetten népszerű a játékosok körében. A frissítés szerda este, magyar idő szerint 18:00 órakor érkezik meg a felhasználók eszközeire.

Ezt láttad már?

Jó lesz az úgy! – 7 híradás, amikor a játékokat valódinak hitték

×