Elkerülhetetlen a nerf és a buff.

Alig 72 órán belül elstartol a Warzone 2 és Modern Warfare II második közös szezonja. Öt új fegyver, friss játékmódok és helyszínek várják a játékosokat. A Warzone 2 ezúttal talán egy fokkal több figyelmet kapott a fejlesztőktől. Több, felhasználók által jelzett mechanikát is átalakítottak, de Ashika Island képében egy új térkép is debütál szerda este.

Azt szintén elhintették az Activision munkatársai, hogy a fegyverek sem maradnak érintetlenek. A pontos lista továbbra is ismeretlen, abban azonban biztosak lehetünk, hogy a TOP 10 nem fogja elkerülni a nerfeket. A Lachmann SMG a legjobbak között van, jelenleg a hatodik helyet bitorolja. Egyedül a Fennec 45 örvend nagyobb népszerűségnek kategórián belül.

Használjuk ki az utolsó napjait!

A Warzone 2 tartalomgyártó, tcTekk a régi MP5 hangulatát szerette volna megidézni. A korábbi változatok legnagyobb csábereje a nevetséges erős hipfire képesség volt. Ennek megfelelően a kiegészítők listája is ezt a tulajdonságot szeretné előtérbe hozni. Az ajánlott attachmentek listája a következő:

  • Barrel: FTAC M-Sub 12″
  • Laser: Point-G3P 04
  • Underbarrel: VX Pineapple
  • Stock: LM Stockless Mod
  • Magazine: 40 Round Mag

Ha a célpontunk hipfire távolságon kívül van, akkor pedig az alacsony ADS és a kellemes visszarúgás segíthet a gyilkolásban. Érdemes egy próbát tenni az utolsó napokban a fegyverrel, a statisztikák úgyis a Season 2-től számítanak igazán.

Bizony, az első szezon mehet a kukába:

A Warzone 2 első szezonja mehet a kukába? – Jön a Combat Records

 

×