Másfél hónapot késik a fejlesztés.

Várhatóan a szerda esti órákban érkezik meg a Warzone és Modern Warfare II második szezonjának frissítése. Az újdonságok listáját ismerjük, a fejlesztők az elmúlt hetekben több blogbejegyzést is publikáltak. A fegyverekkel kapcsolatos változásokra várhatóan keddig várnunk kell, ezeket mindig csak az utolsó pillanatban tudhatjuk meg.

Bár sok játékos tagadja, azért a saját statisztikáira mindenki rápillant néhány alkalommal, mások akár napi szinten is. Éppen ezért volt fájó, hogy a Warzone 2.0 megjelenésekor sem élesedtek a hivatalos adatok. A külsős oldalak is a játék hivatalos API-ján keresztül kérik le az információkat, így ebben az esetben ők sem tehettek semmit. December közepén lett volna aktuális, de úgy néz ki, hogy végre megérkezik a Combat Records.

Nem mindenki fog örülni, egy teljes szezon a kukába kerül!

Az Activision csapata közölte a nem túl kedves hírt a rajongókkal. A Season 02 frissítéssel megérkező és élesedő Combat Records csak február 15-e után rögzíti a statisztikákat. Minden egyes november 16. és február 14. között lejátszott meccs, megölt ember vagy épp kőkemény munkával összehozott “Nuke” az enyészeté lesz.

Az információ megosztotta a közösséget. Sokan örülnek, hogy a kezdeti ismerkedéses szakasz nem rondítja a statisztikáikat, míg mások akár 87 győzelmes sorozatot sem tudnak így dokumentálni. Az adatok megjelenése mindenesetre üdvözölendő, hiszen végre a népszerű WZRanked és CODTracker is teljes mértékben átállhat a Warzone 2.0-ra.

A többi változás:

Öt új fegyver és temérdek fejlesztés – Mindent a WZ 2.0 x MW II Season 2-ről

 

×