A Hogwarts Legacy fejlesztői egy csomó ajándékkal készülnek a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola újdonsült növendékei számára.

Bár a Hogwarts Legacy hivatalosan csak február 10-én jelenik meg, az előrendelők már egy napja járhatják a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola körüli felfedező útjukat, illetve a streamereknek és a tartalomgyártóknak köszönhetően részletesebb betekintést nyerhettünk a konkrét játékmenetbe is. Így pedig az sem titok már, hogy a varázslóvilágos játék valóban olyan mágikus lett, mint amilyennek az Avalanche fejlesztői ígérték, és amilyenről a rajongók már több mint 20 éve álmodoznak.

Mintha mindez egyébként nem volna éppen elég, a fejlesztők egy egészen remek ajándékozással is készülnek a rajtra, amit minden egyes roxforti meghívóval rendelkező varázslótanonc teljesen ingyen igényelhet. Ezeket az ajándékokat a játékon belül kapják meg a játékosok különböző egyedi kozmetikumok formájában, mint a házi talárt, illetve egy ijesztő csőrös madármaszkot.

Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint bejelentkezni a Wizarding World oldalán a profilunkba (ha nincs, akkor regisztrálni kell hozni egyet), majd meg kel csinálnunk a roxforti házbeosztásos tesztet. Ehhez egyébként ebben a cikkünkben szolgálunk részletesebb segítséggel (és magyarázattal). Ha megvagyunk, akkor csak össze kell kapcsolnunk ezt a profilt a WB Games-es fiókunkkal (csinálni, ha nincs), majd amikor elindítjuk a játékot, akkor a felugró ablakban bejelentkezni vele. És ennyi, az ajándékokat automatikusan megkapjuk.

Ne zárd még be a cikket, mert akadnak még ingyen cuccok, amiknek örülni fogsz, ha tervezel elveszni a Hogwarts Legacy-ben. Az Avalanche ugyanis a streamerekkel is összebútorozott egy kampány erejére, ami nyilvánvalóan Twitch dropokat jelent. Ez tulajdonképpen annyit tesz, hogy különböző élő adások nézéséért időnként ajándékokat osztanak ki a nézőknek, melyeket szintén a játékon belül lehet majd beváltani.

Ezek között akad két tökfödő, egy menő sál, egy egyedi ruhaösszeállítás, illetve a legendás varázsló, Merlin köpönyege.

A dropokat elméletileg félóránként ejtik meg a hivatalosan támogatott Twitch-csatornákon, melyek között ITT tudsz kedvedre válogatni. Persze, ha kerülnéd a spoilereket, akkor szimplán csak rakd be lenémítva a háttérbe, az ajándékokat ugyanúgy meg fogod kapni.

Kivéve a Merlin talárt, azt ugyanis egyetlen, az Avalanche megjelenést ünneplő február 10-i adása során lehet megszerezni legalább 20 percnyi jelenlét ellenében. A magyar játékosoknak szerencsére még korán sem kell kelnie ehhez, ugyanis helyi idő szerint délután 5-kor kell megjelenni a fejlesztők hivatalos csatornáján.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ők a legértékesebb magyar influenszerek 2023-ban – Tippelj, hanyadik a TheVR

 

×