Elstartolt február, ami azt jelenti, hogy a legtöbb bajnokságban elindul hamarosan a hónap játékosa változás.

Elstartolt február, ami azt jelenti, hogy a legtöbb bajnokságban elindul hamarosan a hónap játékosa változás. Értelemszerűen nem február áll még reflektorfényben, a januári kiemelkedő teljesítmények fognak számítani.

Ezúttal a Ligue 1 szavazást kell megemlítenünk, a hivatalos EA Sports FIFA Twitter oldala már ki is hirdette a szűkített listát.

 

Przemysław Frankowski az egyik jelölt, aki az RC Lens középpályása/szárnyvédője jelenleg a francia első osztályban. Januárban meghatározó szerepet játszott a pontgyűjtésben, 2 gólt is szerzett. Az egyiket ráadásul a PSG ellen, akiket így kétvállra is fektettek.

Alexis Sanchez is másodvirágzását élte januárban a Marseilleben, két gólt is lőtt, ráadásul kulcspillanatokban. Az EA Sports jelölte is a hónap legjobbjának, ám mellette van még valaki, aki jó eséllyel indul a közösségszavazáson.

Ben Yedder a harmadik induló, s ha meg kellene tippeljük, ő lesz végül a befutó. A többiek is jó teljesítményt tudhatnak maguk mögött, ám Yedder négy találatát Sanchez és Frankowski meg sem közelítette. A számszerűsített adatok is felé billentik a mérleg nyelvét, így hacsak nem nyúl bele az eredményekbe, hamarosan jön a Patkány Király garantált SBC.

Ezt olvastad már?

Van értelme a 15 swapos FIFA csomagnak? – Íme a lehetőségek

 

×