A Yettel Magyarország összesen 1 millió GB adatforgalmat oszt szét ingyen, egy bizonyos csomagban lévő ügyfelei közt. Íme a részletek.

Az utóbbi időben jött a hír, hogy az Európai Parlament döntése értelmében az olyan szolgáltatások, mint a Facebook, a Messenger vagy a Spotify, szintén adatforgalmat számolnak fel a mobilszolgáltatóknál. Így mindenki kénytelen mostantól több adatforgalmat bonyolítani, amennyiben nem korlátlan mobilinternete van. Éppen ezért jöhet jól a Yettel friss akciója, aminek keretében

összesen 1 millió GB mobilnetet osztanak szét a Prime csoportos ügyfelek között.

A Yettel közleménye szerint a márka közelgő első születésnapja alkalmából 2023. február 7-étől a Prime ügyfelek 100 GB adatkeretet aktiválhatnak bármilyen Yettel- – hangalapú lakossági feltöltőkártyás vagy számlás – mobiltelefonszámra. A közlemény szerint az akció 10 000 sikeres szolgáltatás megrendelésig vagy visszavonásig érvényes.

„1 millió GB-ot osztunk szét megbízható hálózatunkból Prime csoportos ügyfeleink között. Az SMS-ben kapott kód beváltásával egyszeri 100 GB adatkeret aktiválható bármilyen Yettel hangalapú lakossági feltöltőkártyás vagy számlás mobiltelefonszámra. Az adatjegy aktiválástól számított 30 napig érvényes belföldön” – írja a Yettel.

Hogyan tudod beváltani?

Sikeres beváltásról a megadott telefonszámra SMS-t küldenek, illetve a beváltó felületen is visszaigazolást kap a beváltó személy. A sikertelen a beváltás lehetséges okai:

  • Az egyedi kódot már felhasználták.
  • A megadott telefonszámra már igénybe vették a Promóciós 100 GB Mobilnet.
  • Hibás kód vagy telefonszám lett megadva a beváltó felületen.
  • A kódot nem lakossági hangalapú számlás vagy kártyás előfizetésre próbálták meg aktiválni.
  • 10 000 sikeres megrendelés megtörtént.

Az egyszer aktiválható extra, 30 napig érvényes 100 GB-os belföldi adatkeret a yettel.hu/millio-gb oldalon lehet beváltani.

Ezt láttad már?

Most éri meg jegyet venni a Tavaszi MondoConra – Elindult a jegyelővétel!

 

×