Összesen már több mint 15 Future Stars Swap érhető el, de a közösség nagyja jó, ha 10-ig eljutott a farmolásban.

Összesen már több mint 15 Future Stars Swap érhető el, de a közösség nagyja jó, ha 10-ig eljutott a farmolásban. Tegnap óta szerencsére jön némi motiváció is, hiszen sokkal szívesebben vesszük rá magunkat egy Silver Stars grindra, ha tudjuk, hogy ha sikerül a manőver, máris jutalomba forgathatjuk a befektetett munkát és időt.

A 15 azért „varázsszám” a Future Stars Swapok esetében, mert az EA Sports ehhez a mérföldkőhöz rendelte a legkorábban kiszedhető nagyágyúkat. Persze van olyan pakk, ami 10 Tokenért egy halom foddert ad, vagy egy Moments Countinho is feloldható 10-ért, ám a türelmesebbek biztosan 15 fölött fognak keresgélni. Ennyi Swapért oldható fel a 85+x10-es csomag, vagy a jól csengő 87+-os Player Pick.

15 Future Stars Swaps Token Possibilities from FIFA

Egy lelkes redditező összegyűjtötte az összes Future Stars Team 1, Winter Wildcard és FUT Centurions lapokat, amik eshetnek a Pickből, sőt még kategorizálta is őket. Látni a neten fantasztikus nyitásokat, de persze olyan is előfordult, hogy minden lehetőség csak 87-es lapot adott valakinek. Ettől függetlenül a fenti gyűjtés tökéletes lehetőség lesz arra, hogy az emberek eldönthessék, bevállalják-e a rizikót és elnyitják-e a szóban forgó lapválasztós opciót.

Összesen 53 kártya felel meg a Pick kritériumainak, így a merítés eléggé nagy. Ezek közül összesen 14 olyan lapot találni, ami 50 ezer Coin alatt cserél gazdát a piacon, vagyis hatalmas buktának számít. Kevesebb, mint fele ennyi található 50 ezer és 100 ezer Coin érték között, szám szerint 6. A kevésbé kritikus, használható kategória a 100-500 ezer Coinig terjedők csoportja, ez 14 lapot jelent. Ezek után jönnek a határozottan jónak számító bontások, összesen 19 ilyen található 500 ezer Coin érték felett. Ebből 8 darab, ami az 1 milliós árcédulát is tudja hozni.

Mondhatjuk tehát, hogy mindenki egy elit 19-es csoportra lő az 53 lapos kalapból. Összesen 5 lehetőség közül választhatunk, vagyis ötször 36% esélyünk van jó lapot nyitni. Ez azért nem hangzik olyan rosszul!

Ezt olvastad már?

Visszatért Cech, a hálóőrök réme! – Újabb FIFA mérföldő egy őrült kihívásban

 

×