Anthony Gordon az első, aki Future Stars Academy lapot kapott a FIFA 23-ban.

Anthony Gordon az első, aki Future Stars Academy lapot kapott a FIFA 23-ban. Az Objective-ekből ingyenesen feloldható Academy lapok rendhagyók, lényegében egy játékos fejlődését mutatják be. Elsőre fel kell oldanunk egy alap kártyát, amit használva feladatokat kell teljesíteni. A nagyobb mérföldköveknél egy-egy új verziót kapunk az adott Future Stars játékosból, így grindolva egészen a végső lapig.

Ám mivel két Future Stars csapat lesz idén is a Fifában, két ingyen lapra is számíthatunk. A forrásfájlok között már fel is bukkant az új alany, aki egyébként tökéletes kiegészítése lesz a Future Stars Team 1-nek.

 

Ha minden igaz, Nuno Tavares, a Marseille tehetséges fiatal portugál szélső védője lesz a Future Stars promó következő ingyenes kártyája. A villámgyors hátvéd szerencsére technikás is, ezt pedig megtiszteli majd az EA Sports is.

Azt sajnos nem tudni, hogy pontosan milyen statokkal érkezik majd, ám az biztos, hogy a maxos kiadása kiválóan illeszkedik majd a metába. Nem tudni, hogy miért szereti ennyire a Marseille játékosokat a kiadó, de Tavares Clauss után a második ingyenes marseillei szélsővédője a FIFA 23-nak.

Arról nem is beszélve, hogy segít linkelni Mbappét francia ligás linkként, na meg a Future Stars Team 1-ben nyitható Vitinhával is tökéletesen mozog majd együtt.

Ezt olvastad már?

Visszatért Cech, a hálóőrök réme! – Újabb FIFA mérföldő egy őrült kihívásban

 

×