Nem csak az Infected teszi tiszteletét.

A Call of Duty fejlesztői múlt héten felfedték a Warzone 2 és DMZ mód újdonságait. Rengeteg fejlesztést kapnak a játékosok. Új pálya, legalább öt új fegyver, de az elmúlt hónapok visszajelzéseit is figyelembe vették a programozók. Nagy eséllyel a Resurgence játékmód mellett a nagy kedvenc Plunder is debütálhat majd. Joggal lehettek kissé csalódottak a fizetős mód tulajdonosai.

A fejlesztők azonban tudatosan nem árultak el semmit a Modern Warfare II-vel kapcsolatban. A hivatalos blogbejegyzést szerda estére várhatjuk, ám a hype addig sem lankadhat. Éppen ezért a hétvégén már el is hintették, hogy az Infected játékmód visszatér a Season 2 startjakor.

A Gun Game-re sem kell már sokat várnunk!

A fejlesztők ezúttal is hasonló módszert választottak. Kiválasztottak egy Gun Game módot éltető Twitter üzenetet, majd arra reagáltak. A felhasználó azt írta, hogy videót készít, ha a fejlesztők visszahozzák a népszerű lehetőséget. A Call of Duty fiók csak annyit kérdezett: „van valakinek kamerája?”. Ennél nagyobb megerősítésre nem is igazán van szükség.

A Gun Game rengeteg multiplayer címben megtalálható. Az implementálások eltérőek lehetnek, ám a lényeg ugyanaz. A játékosoknak egy előre meghatározott fegyversorrenden kell végigszaladniuk, míg el nem érik az utolsó lehetőséget. Általában 1-2 ölés szükséges a szintlépéshez, ám a melee ölés / halál nagyobb súllyal jár. Nagy eséllyel ezen a Modern Warfare II sem változtatna.

Érkezik az Infected:

Fertőzés az új Call of Duty-ban? – Visszatér sokak kedvenc játékmódja

 

×