Végtagok nélkül is biztosan fogja a kontrollert és arat az Apex Legendsben, de nem is akárhogy! A legtöbb egészséges gamer se kezdene ki vele.

Ritkán látni annyira motiváló videót, mint az alábbi, amin egy rendellenességgel született srác annak ellenére is bajnoka az Apex Legendnek, hogy tényleg nincsenek kezei! 86Hands néven akár te is találkozhatsz vele a játékban, bár, elnézve a teljesítményét,

a legtöbbünknek bemutatkozni se lenne ideje,

mielőtt holtan esnénk össze. A gamer úgy képes magabiztosan és tűpontosan célozni, lőni és ölni, hogy kettővel kevesebb kézzel a nyolccal kevesebb ujjal rendelkezik, mint az egészséges emberek. Te meg tudnál fogni így egy kontrollert?

86Hands a fogyatékosságához alkalmazkodva játszik, és ehhez teljesen hagyományos Xbox kontrollert használ, szóval az eszközt semmilyen módon nem alakították át a kedvéért. A joyokat az állával és egyik hüvelykujjával, a gombokat a könyökével és a másik ujjával kezeli, olyan magabiztossággal, mintha teljesen egészséges lenne.

 

A gamer – aki Instán bemutatja az élete más aspektusait is – simán helyben hagy bárkit, pedig komoly hátránnyal indul, minden küzdelemben. Mi ez, ha nem megsüvegelendő? A stáb nevében kívánunk 86Hands-nek minél boldogabb, teljesebb életet és sok-sok bajnoki címet!

Persze nem minden arany, ami Apex:

Köszi EA! – Leáll az új Apex Legends és Battlefield játék fejlesztése is

 

×