Egy TikToker, Edgar Garay 27 éves korában elhunyt, miután lezuhant egy 21 méter magas szikláról, miközben videót akart forgatni.

Január 30-án a Puerto Ricó-i Cabo Rojo világítótoronynál a hatóságok egy indianai férfi holttestére bukkantak a mély vízben. Az elhunyt fiút utoljára január 29-én látták élve. A szemtanúk azt állítják, hogy látták Edgart „a part felé botorkálni”, és a halálba zuhanni, miközben épp egy videót készített. A Puerto Ricó-i Sürgősségi Hivatal búváregysége segített megtalálni a fiatalember holttestét.

„Őszinte részvétünket fejezzük ki Edgar Garay családjának és szeretteinek, és imádkozunk, hogy találjanak megnyugvást és erőt” – mondta José E. Díaz, a partiőrség San Juan-i parancsnoka.

Egy világítótorony a szikla közelében, ahol Edgar Garay lezuhant Puerto Ricóban.

Edgar megütötte magát a zuhanás során, ami miatt belefulladt a vízbe. A családtagok szerint súlyos sérüléseket szenvedett. Testvére, Carlos később azt mondta: bátyja épp egy TikTok-videót készített, mielőtt meghalt. Imádott videókat forgatni.

„A bátyámnak volt egy TikTok-fiókja, amire imádott videókat feltölteni” – írja a Dexerto. Nemrég egy GoFundMe oldalt is létrehoztak, hogy pénzt gyűjtsenek arra, hogy holttestét visszavigyék Indianába.

Nyugodjon békében!

Edgar halála nem az első olyan haláleset, ami egy TikTok videó készítése, vagy egy ismert kihívás miatt történt.

Korábban olyan kihívásokról írtunk, ami sajnos néha életekbe került:

Hülyék ezek? – 11 veszélyes online kihívás, amibe bele is halhatsz

×