Februárban is nagyon megéri a játékosoknak Amazon Prime Gaming tagságot váltani.

Megszokhattuk már, hogy az Epic Games Store heti rendszerességű ajándékaihoz hasonlóan a PC-s játékosok havonta az Amazon jóvoltából is szert tehetnek némi ingyen játékra, ez pedig szerencsére 2023-ban sem lesz másképp.

Az Epic-kel ellentétben viszont az Amazon ajándékaira csak azok tarthatnak igényt, akik befizetnek a Prime-ra. Erről azonban fontos tudni, hogy a szolgáltatásnak bár van Gaming része, de alapvetően nem eköré épül. Az előfizetők mindenféle extra Amazonos előnyre tehetnek vele szert, mint például az ingyen szállítás, exkluzív akciók, videós és zenei streaming hozzáférés, könyv és magazinos szolgáltatás, vagy online tárhely. A bezsákolható játékok mindezeken felül kínált extrák csupán, melyet a Prime Gaming mellé csomagolnak mintegy grátiszba.

A Prime Gaminggel így havonta legalább féltucat remek játékkal lehetünk gazdagabbak, melyeket különböző PC-s áruházakban válthatunk be – ami egyúttal azt is jelenti, hogy az előfizetés lemondása után is megmaradnak. Az egésze remek évkezdet után (januárban egy magyar játékot is adtak) februárban sem érheti panasz a ház elejét, és bár óriási AAA-s címet nem érdemes remélni, azért így is kiváló szórakozásban lehet részünk.

Az Amazon Prime mellé ugyanis nem kevesebb, mint 9 játékot csomagolnak ajándékba, melyek között egy korszakos alkotást is találunk.

Ez a játék pedig nem más, mint a The Elder Scrolls harmadik fejezete, azaz a Morrowind, amivel tulajdonképpen a Bethesda nemcsak a sorozatnak, hanem sok másik fejlesztésüknek is lefektették a máig tartó alapjait. Sőt, a TESIII: Morrowind minden hájjal megkent Game of the Year kiadását lehet bezsákolni, ami tartalmazza a kifejezetten tartalmas Bloodmoon és a Tribunal című kiegészítőket is.

Íme az összes ajándék, amit februárban igényelhetnek a Prime-osok:

  • Február 2. – The Elder Scrolls III: Morrowind GOTY Edition
  • Február 2. – Onsen Master
  • Február 9. – Aerial_Knight’s Never Yield
  • Február 16. – Divine Knockout 
  • Február 16. – One Hand Clapping 
  • Február 16. – BATS: Bloodsucker Anti-Terror Squad 
  • Február 23. – Space Crew: Legendary Edition 
  • Február 23. – Tunche 
  • Február 23. – Space Warlord Organ Trading Simulator

Apró, de fontos változás, hogy mint fent is látható az ajándékok már nem egyszerre és egyben lesznek behúzhatók, hanem hetente – csütörtökönként – válnak elérhetővé. Persze nem kell aggódni vagy sietni, ugyanis a hónap végéig visszamenőlegesen is igényt lehet tartani mindegyikre.

Mindezen túl is várják még extrák a gamereket, hiszen egy a Prime mellé még egy csomó multiplayer játékban beváltható zsákmányt is fel lehet hajtani. Ezeket a Prime Gaming oldalán lehet alaposabban átnyálazni, de egészen biztos, hogy mindenki megtalálja a maga kincsét köztük.

Még több ingyen játékért erre tessék:

Akciófigyelő | Ezt a 18 fantasztikus játékot teljesen INGYEN osztogatják PC-n

 

×