Még meg sem jelent 2023 egyik, ha nem legvártabb játéka, a Hogwarts Legacy, de máris akciósan kínálják.

Hamarosan már tényleg megjelenik az utóbbi idők legvarázslatosabb játéka, a Hogwarts Legacy, ami pontosan azt ígéri a Harry Potteren felnőtt rajongóknak, amiről mindig is álmodtak. A szerencsések, pontosabban a Collector’s Edition és a Digital Deluxe Edition előrendelői már február 7-én átléphetik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola kapuját, míg az alapjátékot választók 10-én ragadhatnak leghamarabb pálcát.

A J.K. Rowling korszakos művein, annak varázslóvilágában alapuló játéknál kisebb címek esetében is elég nagy ritkaságnak számít, hogy valami már a megjelenése előtt megkapja az első leárazását, így némileg különös lehet, hogy a Hogwarts Legacy alapkiadása most több ezer forinttal lett karcsúbb. A jellemzően független fejlesztésekkel foglalkozó IndieGala ugyanis egy nagy rajt előtti akciót tart, amely keretében akár 6300 forinttal lehetnek beljebb a PC-s játékosok az eredeti árhoz képest.

Ehhez pedig nem is kell mást tenni, csak ellátogatni az IndieGala akciójának hivatalos oldalára, belépni a fiókunkba és megvenni a játékot. Ez esetben 15%-os kedvezményt kapunk, ha viszont valamilyen támogatott kriptovalutával rendezzük a számlát (erre is van lehetőség), akkor extra 15-%-os jóváírást kaphatunk a végső árból. Ez összesen kb. 6300 forint mínuszt jelent.

Persze, most sokan gondolhatják, hogy ha kriptó van a dologban, akkor biztosan scam/átverés az egész, azonban az IndieGala egy valóban valid, ellenőrizhető és megbízható platform, ami minden héten indie játékok tucatjait kínálja a játékosoknak teljesen ingyen, nem mellesleg rendez folyamatosan jótékonysági gyűjtéseket és megmozdulásokat különböző karitatív, jótékony célokra.

A Hogwarts Legacy akcióval viszont nem árt sietni, ugyanis február 9-én, a játék megjelenése előtti napon zárul – ami azt is jelenti egyben, hogy megkapjuk az összes előrendelői bónusz is vele. A kapott kódot ezután a Steam felületén lehet majd aktiválni.

Ezt is érdemes elolvasnod:

6 érdekesség a Hogwarts Legacy világából, amit csak a legnagyobb rajongók ismernek

 

×