Nemrég új iSTYLE üzlet nyílt a budapesti Árkád beváráslóközpontban. A nyitás alkalmából akció is indult, így százméteres sor alakult ki.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, nemrég a budapesti Árkád bevásárlóközpontban új iSTYLE üzlet nyílt, ami az iSTYLE első Apple Premium Partner üzlete. A boltnyitás mellet friss akció is indult, aminek keretében a MacBook Air M1 például 499 900 forint helyett 329 900 forintért, az M2 pedig 599 900 forint helyett 469 900 forintért volt hazavihető.

Hatalmas sor alakult ki a nyitás előtt, a darabszámot is korlátozni kellett.

Az üzlet hivatalosan pénteken nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt, az akcióra pedig hatalmas volt az érdeklődés. Már órákkal a bolt megnyitása előtt óriási sor alakult ki – derült ki egy TikTok videóból.

@gergo.m Apple Macbook Air akció az árkádban #arkad #apple #macbook #macbookair #m1 #istyle ♬ original sound – Gergő

A vásárlókat érkezési sorrendben szolgálták ki, így sajnos végül nem is jutott mindenkinek az akciós termékekből. Emiatt persze sokan felháborodtak, na meg azért, mert a gyors ügyintézés érdekében a sorban állók egy részétől előre felvették a rendelést.

Infláció és gazdasági helyzet ide vagy oda, úgy tűnik, sokan döntöttek úgy, hogy most itt az ideje új laptopot venni. Annak érdekében, hogy a készletek több vásárlóhoz eljussanak, az üzlet végül úgy döntött, hogy limitálja a McBook-vásárlást. Egy ember egyszerre maximum két készüléket vehetett.

„A nagy érdeklődésre való tekintettel a MacBook Air M1 modellünk vásárlásának maximális számát 2 darabban korlátozzuk, hogy minél többen távozhassatok álmaitok MacBook-jával. Megértéseteket köszönjük” – írta az üzlet egy közleményben.

Az üzletről itt írtunk bővebben:

Új Apple élményt hozott az iSTYLE – Apple Premium Partner üzlet nyílt Magyarországon

 

×