A Razer által valaha megalkotott legkönnyebb egér, egy rendkívül tartós magnéziumötvözetből készült külső vázban.

A Razer bejelentette a Razer Viper Mini Signature Edition-t, amely a legmodernebb gamer egértechnológiák megtestesítője. Az új egér rendkívül könnyű, vezeték nélküli, nagy teljesítményű gamer egér, amely a Razer – kategóriában legjobb – technológiáival lett „felturbózva”.

Mindössze 49 grammot nyom.

Hiperkönnyű, mindössze 49 g-os tömeg

„Célkitűzésünk az volt, hogy megalkossuk a legjobb könnyű, ugyanakkor nagy teljesítményt nyújtó gamer egeret.” – nyilatkozta Barrie Ooi, a Razer PC Gaming részlegének vezetője. „A szokásos tervezési folyamatunkon túllépve az anyagválasztást és az alternatív ipari kialakításokat is megvizsgáltuk, hogy a rajongók által kedvelt Viper Mini formájában hozzunk létre egy rendkívül tartós magnéziumötvözetből készült külső vázat. Ennek eredményeként a kompromisszumoktól mentes Viper Mini Signature Edition mindössze 49 grammot nyom, ezáltal pedig a valaha volt legkönnyebb egerünk.”

A magnéziumötvözet és a fröccsöntéses technológiák alkalmazása az egér súlyának jelentős mértékű csökkentését tette lehetővé, anélkül, hogy ez a tartósság rovására ment volna, miközben az eszköz megtartotta a népszerű Viper Mini kényelmes fogást biztosító kialakítását. Ezek a döntések lehetővé tették, hogy a Viper Mini Signature Edition megőrizze rendkívül könnyű, mindössze 49 grammos súlyát, miközben továbbra is világszínvonalú teljesítményt nyújt.

Magnéziumötvözet külső váz

A legmagasabb minőségű magnéziumötvözetből készült  Viper Mini Signature Edition a fröccsöntéses technikával létrehozott új, összetett és rendkívül tartós kialakításának köszönhetően kivételes tömeg-szilárdság aránnyal rendelkezik.

„A Viper Mini Signature Edition az eddigi legambiciózusabb tervezési és mérnöki projektünk.” – nyilatkozta Charlie Bolton, a Razer ipari formatervezési részlegének vezetője. „Túl akartunk lépni a hagyományos méhsejt-szerkezetű kialakításon, ehhez pedig egy olyan anyagra volt szükség, amely kiemelkedő szilárdság-tömeg aránnyal rendelkezik. A különféle műanyagok, szénszálak, sőt még a titán elbírálását követően végül a magnéziumötvözet mellett döntöttünk, annak kivételes tulajdonságai miatt.”

Minden egyes Viper Mini Signature Edition fröccsöntött külső vázzal készül, amelyet ezt követően CNC-vel munkálnak meg, majd felcsiszolnak. A külső héjszerkezet ezt követően egy passziválási eljáráson megy keresztül, amely során csökkentik a rozsdásodára való hajlamot, majd lefestik és összeszerelik. Minden egyes darabot az összes lépésnél alaposan ellenőriznek, így biztosítva a legmagasabb minőséget.

Az iparág legjobb teljesítménye

A legújabb innovációkkal felfegyverkezett Viper Mini Signature Edition egy csúcskategóriás egér, amely nem hagy kívánnivalót maga után.

A Razer™ Focus Pro 30K optikai érzékelővel, 3. generációs Razer™ optikai egérkapcsolókkal és a HyperPolling Wireless technológiának köszönhetően valódi 4000 Hz-es vezeték nélküli mintavételezési aránnyal büszkélkedő Viper Mini Signature Edition a Razer leggyorsabb vezeték nélküli gamer technológiáját kapta a nagyobb sebesség és a stabil teljesítmény érdekében. Emellett a Viper Mini Signature Edition a 2C töltési sebesség – ami a legtöbb vezeték nélküli egér maximális töltési teljesítményének négyszeresét teszi lehetővé – révén kevesebb mint 90 perc alatt teljesen feltölthető.

A Viper Mini Signature Edition egy előre párosított Razer HyperPolling vezeték nélküli adapterrel, Corning® Gorilla® Glass 3-as egértalp-készlettel, mikroszálas tisztítókendővel, két Razer Mouse Grip Tape készlettel, valamint két alkoholos előkészítő párnával érkezik. További előnyként a Viper Mini Signature Edition 3 év kiterjesztett garanciát is kapott.

 

A Viper Mini Signature Edition – amely a Razer valaha készült legjobb gamer egere – tökéletes választás azon játékosok számára, akik egy rendkívül könnyű, ugyanakkor nagy teljesítményű gamer egeret keresnek, amely nem tesz kompromisszumot se a teljesítmény, se a funkciók terén.

A RAZER VIPER MINI SIGNATURE EDITION-RŐL 

  • Razer HyperSpeed vezeték nélküli és vezetékes módok
  • Razer™ Focus Pro 30K optikai érzékelő
  • Másodpercenként akár 750 hüvelykes (IPS) / 70 G-s gyorsulás
  • 99,8%-os felbontási pontosság
  • 3. generációs Razer™ Optical Mouse Switches (optikai egérkapcsolók) 90 millió kattintásos névleges élettartammal
  • Akkumulátor üzemidő: Akár 60 óra HyperSpeed vezeték nélküli technológia használatával
  • Valódi vezeték nélküli 4000 Hz-es mintavételezési arány a Razer HyperPolling Wireless Dongle (vezeték nélküli adapter) segítségével
  • 1,8 m / 6 láb hosszúságú Speedflex Type-C kábel a töltéshez és vezetékes használathoz
  • Körülbelüli méret: 119 mm / 4,68 hüvelyk (Hosszúság) x 62 mm / 2,44 hüvelyk (Szélesség) x 39 mm / 1,53 hüvelyk (Magasság)
  • Körülbelüli tömeg: 49g / 1,72 uncia (kábel nélkül)

Az egér kizárólag a Razer.com webhelyen vásárolható meg, 320 dolláros ajánlott fogyasztói áron. Igen, ez kb. 112 ezer forint.

Ezt láttad már?

Jött egy új The Day Before gameplay videó, de nem lettünk boldogabbak

 

×