Lassan már nem lesz meglepetés, hogy az EA Sports elbaltáz egy megjelenést.

Lassan már nem lesz meglepetés, hogy az EA Sports elbaltáz egy megjelenést. Ez történt tegnap a Moments Seasonal csomagokkal is, amiket bizony a közösség túlnyomó többsége nem pörget olyan sűrűn, mint a Division Rivalst, vagy a FUT Championst. Holott itt az élő példa rá, hogy érdemes, ugyanis, ha porszem kerül a gépezetbe, akár pénzeső is hullhat a nyakunkba.

Riggers Twitteren osztotta meg a találatát, kiderült ugyanis, hogy a Moments csillagokért kiváltható 83+ Player Pick eladható játékosokat ad, meghatározott Untradeable tartalmak helyett.

Természetesen amilyen gyorsan csak lehet, Riggers lepörgette a összes nyitható csomagot és némi szerencsével több mint 100 ezer Coint keresett ezzel körülbelül 15 percnyi játékkal.

 

Persze mindig van egy valaki, aki nagyobbat kaszál az átlagnál, Riggers egyik követője a poszt alá kommentelte, hogy neki egyből egy Mbappé villant meg, így azonnal több mint 10 milliót kaszált az EA Sports hibáján.

Sajnos a glitchet már javították (teszteltük), azonban ez egy kiváló példa arra, hogy minden nagyobb frissítés után érdemes alaposan átfésülni az új tartalmakat, hiszen az EA Sports nem immúnis a hibákra.

Ezt olvastad már?

Jönnek a fiatalok! – Erőteljes promónak ígérkezik a Future Stars

 

×