Péntekig lehet vadászni a TOTY játékosokat, utána viszont lezárul a legjobbakat felvonultató esemény, s tőlük a legígéretesebb fiatalok veszik át a stafétát.

Péntekig lehet vadászni a TOTY játékosokat, utána viszont lezárul a legjobbakat felvonultató esemény, s tőlük a legígéretesebb fiatalok veszik át a stafétát. Arról már tegnap beszámoltunk, hogy biztosan ott lesz a Manchester City gólgyárosa, Alvarez a Future Stars szűkített listán, ma viszont új nevekkel tudjuk bővíteni a várható line-upot.

 

Többek között Caicedo, a Brighton rettentően tehetséges középpályása is Future Stars lapot kap a leakek szerint. Rettentően gyors és kiválóan védekező fiatalról van itt szó, aki ha a valós teljesítményét tükröző lapot kap, akár a meta legmaghatározóbb CM-je, vagy CDM-e is lehet.

 

A Chelsea egyik legújabb szerzeménye, az ukrán Mudryk is megkapja első speciális lapját. Ugyan még csak egyetlen Premier League meccset játszott a londoniak színében, máris a liga leggyorsabb játékosának számít idén. Rettenetesen jól cselez és villámgyors, ha az EA Sports ad neki egy 5 Star Skill Moves Upgrade-et, nem lesz olcsó a fiú a piacon.

 

Ha Vitinha megkapja azokat a statokat, amiket előrejelznek neki, Renato Sanchez tökéletes váltója lehet a metában a PSG fiatal középpályása.

 

Djed Spence még ugyan Spurs játékosként van listázva a forrásfájlok szerint, valószínűleg itt is címercserét kell, hogy abszolváljon az EA Sports, ugyanis idő közben a Rennais játékosa lett a fiatal szárnyvédő, így valószínűleg a Future Stars során már a Ligue 1 kereteket fogja erősíteni.

Ezt olvastad már?

Félelmetesen erős Premier League Future Stars érkezhet pénteken

 

×