Az EA kedden bemutatót tartott a harmadik negyedéves eredményének kapcsán, így értelemszerűen a FIFA 23 teljesítménye is szóba került.

Az EA kedden bemutatót tartott a harmadik negyedéves eredményének kapcsán, így értelemszerűen a FIFA 23 teljesítménye is szóba került.

„A FIFA franchise-ból származó nettó bevétel máig 4%-kal nőtt” – mondta Andrew Wilson vezérigazgató a konferenciahívás során.

Valamint hozzátette: „Csak Észak-Amerikában az eladások 50%-kal nőttek éves szinten.”

Az EA azt is közölte, hogy a FIFA 23 „rekordteljesítményt hoz a harmadik negyedévben”, utalva a 2022. december 31-én véget ért három hónapos időszakra.

 

A FIFA 23 2022. szeptemberének végén jelent meg, s az első héten megforduló játékosok számát tekintve egyből rekordot is döntött a franchise egészére nézve.

A megjelenés első hét napja alatt több mint 10,3 millió játékost vonzott a szerverekre a cím, szemben azzal a 9,1 millió játékossal, akiket a FIFA 22 mozgatott meg a megjelenését követő 10 napban.

A FIFA 23 az utolsó EA-játék, amely a FIFA nevet viseli a licenc lejárta előtt. Tavaly májusban az EA azt mondta, hogy „2023. júliusában új korszak kezdődik” az EA Sports FC sorozat bevezetésével.

Az EA bejelentésével egy napon Gianni Infantino, a FIFA elnöke kijelentette, hogy a FIFA rivális játékot indít.

Ezt olvastad már?

Félelmetesen erős Premier League Future Stars érkezhet pénteken

 

×