A Nothing, Forever egy olyan műsor, amit mesterséges intelligencia készít. Nem szól semmiről, de örökké megy.

Mostanában egyre többen próbálkoznak mesterséges intelligencia által generált képekkel és videókkal. Egy Twitch csatorna azonban még ennél is tovább ment. A Nothing, Forever egy olyan műsor, ami készítői szerint nem szól semmiről, ám örökké tart.

Olyasmi, mint a régi, igen népszerű sitcom sorozatok, ám ez sosem ér véget.

Igen, a Nothing, Forever szó szerint az, ami a címe. Egy műsor, ami tulajdonképpen nem szól semmiről, mégis valahol vicces és legalább éjjel nappal, az év 365 napján nézhető. A műsor minden percben új tartalmat kínál. Minden, ami látható és hallható, mindig új tartalom, melyet egy gépi tanulással bíró mesterséges intelligencia generál. Ha minden igaz, tele van poénokkal és vicces szituációkkal, melyeket néha nevetéssel egészítenek ki.

A készítők nagyon fontosnak tartják kiemelni, hogy a tartalmak nagy része az OpenAI GPT-3 segítségével készült, és nem tükrözi a Nothing, Forever alkotóinak nézeteit.

Ami a legérdekesebb benne, hogy a folyamatosan új és elvileg vicces szituációkat bemutató műsor igen érdekli az embereket. A cikk írásának pillanatában például több mint 8 ezer ember követi a watchmeforever Twitch csatornáját.

Ezt láttad már?

Ki fogsz égni, milyen bonyolult a Netflix új jelszó-megosztási szabályzata

 

×