Hamarosan érkezik a legújabb FIFA 23 Team of the Week keret, egészen pontosan 19 órakor számíthatunk az új keretre.

Hamarosan érkezik a legújabb FIFA 23 Team of the Week keret, egészen pontosan 19 órakor számíthatunk az új keretre. S míg ezek a csapatok nem képviselnek akkora ütőerőt, mint például egy TOTY, vagy TOTY Honorable Mentions, azért bizonyos pontokon jól tudnak jönni, pláne az SBC-k esetén.

Ami viszont még a nagyobb leakereket is meglepte, az Szoboszlai Dominik mellőzése. Legalábbis a legfrissebb hírek alapján nem lesz ott a magyar középpályás a speciális csapatban, holott két góljával győzelemre vezette a Lipcsét hétvégén.

 

Ott lesz viszont egy csapattársa, Dani Olmo, aki ugyan mezőnyben szintén nagyot alakított, a gólok tekintetében azért rendesen el volt maradva a magyar válogatottól. Lisandro Martinez egészen 88-as összértékre tolhatta hétvégi teljesítményével a legújabb lapját, mellé Hofmann, Mavididi és az előbb említett Dani Olmo érhet még oda. Lesz további két 87-es kártyánk is, az egyik De Paul, a másik pedig a hírek szerint Berardi.

Mi még azért bizakodunk, hogy lesz Szoboszlai lapunk, de ha 2 gólra most nem kapja meg, akkor valószínűleg már sosem kap TOTW-t, ha az EA Sportson mólik…

Ezt olvastad már?

Kamu FIFA statokkal szúrja ki a játékosok szemét az EA Sports?

 

×