Érdekesség, hogy az EA Sports a TOTY dizájnt újrahasznosította a Future Stars esetében, így némi színcserével ugyan, de szinte pontosan ugyan olyan lapok fognak érkezni pénteken is a játékba.

Hatalmas lendülettel zakatol előre a FIFA 23 Team of the Year promója. Már a TOTY Icon és sima TOTY lapok mellett Honorable Mentions kártyák is nyithatók, vagyis mondhatjuk, hogy hemzsegnek a csomagok a speciális tartalmaktól.

Persze ettől még rettenet nehéz nyitni belőlük, legalábbis a közösség visszajelzései alapján az arányok rendesen szűkösek. Természetesen látni őrülten jó bontásokat, ám ezek közel sem mérvadók, a játékosok túlnyomó többsége még csak Honorable Mentions lapot sem nyitott, nemhogy konkrét Team of the Yeart.

A vadászat azért is érdekes, mert rettentően gyönyörű dizájnt kaptak a TOTY lapok, a kristályos kék-arany lapokból mindenki szeretne legalább egyet a gyűjteményébe.

Érdekesség viszont, hogy az EA Sports ezt a dizájnt újrahasznosította a Future Stars esetében, így némi színcserével ugyan, de szinte pontosan ugyan olyan lapok fognak érkezni pénteken is a játékba.

S mivel már nagyon közel a megjelenés, így a leakerek elkezdték szórni a morzsákat a közösségnek.

 

Az egyik zászlóvivője a promónak Alvarez lesz, a Manchester City világbajnok támadója. Klubszinten nincsen szerencséje, ugyanis Erling Haaland a vetélytársa, viszont gólerősségének köszönhetően Guardiola manapság már többször is használja őket együtt a támadósorban.

Haaland TOTY lapja után tehát Alvarez is a gyűjteményünkbe kerülhet, ám mivel prémium kártyáról van szó, szinte biztos, hogy nem lesz olcsó, nyitni pedig szabályosan nehéz lesz!

Ezt olvastad már?

Hol van Szoboszlai?! – Íme a TOTW 14 várható kerete

×