Nem akar lemaradni az óriáscég.

Az elmúlt évek során egyre több telefongyártó jelentkezett különleges kialakítású telefonokkal, tabletekkel. A Samsung a Galaxy Z Fold és Flip szériájával egyértelműen úttörő, ám a Honor vagy épp Oppo márkákat sem kell félteni. Az új típusú OLED kijelzők meglehetősen jól bírják a különféle hajlítgatásokat, ez engedett utat az ilyesfajta fejlesztéseknek.

Úgy tűnik, hogy a sokáig csak csendben figyelő Apple is megtenné a lépéseket, előbb is, mint azt sokan várták. Az almás céggel kapcsolatos hírek nagy ismerője, a többször bizonyított Ming-Chi Kuo elemző szólalt meg az ügyben. Hétfő este egy meglehetősen részletes Twitter bejegyzésben ismertette az elmúlt hónapok pletykáit, szivárgásait.

Már jövőre érkezhet az összehajtható iPad?

Közel egy éve, 2022 márciusában is felmerült, hogy az Apple titokban dolgozhat a megoldáson. Úgy tűnik, hogy akkor sem volt már alaptalanok a híresztelések. Az elemző információi alapján 2024-ben két új iPadet is köszönthetünk majd a palettán, az egyik a jelenlegi Mini utódja, míg a másik a címben szereplő összehajtható iPad-iPhone hibrid lehet.

Pontos részletekbe nem ment bele az elemző, ám azt elárulta, hogy az összehajtható iPad egy szénszálas támasztóval is rendelkezni fog. Ezért az alkatrészért a kínai Anjie Technology felel. Gyanúsan konkrét az információ, valószínűleg már rég elkészültek a szerződések, az első tesztek. A köztes időszakban nem igazán számíthatunk nagy ugrásokra, ám az iPad Mini már 2024 első negyedévében megérkezik. A fenti információkat érdemes pletyka szinten kezelni, ám az elmúlt években nem sokat tévedtek az elemzők.

Borítókép: YouTube

Ezért merül a telefonod:

Durván meríti a telefonod a Facebook és a Messenger? Alighanem direkt csinálják

 

shop.leet.hu
×