Egyes források szerint már készül a forgatókönyv a következő videojáték alapján készülő élőszereplős sorozathoz. Ezúttal Lara kerül a főszerepbe.

Úgy tűnik, hogy valóban nincs megállás a játékadaptációk piacán, ugyanis most egy új sorozatról érkezett hír. Talán a The Last of Us sikerén felbuzdúlva egyre több alkotó gondolja úgy, hogy megéri videojátékok alapján sorozatot készíteni. Ez persze nem is baj, hiszen így a világ egyre jobban megérti, hogy milyen kiváló történeteket tudnak írni játékokhoz. Az is jó hír, hogy sokan például a sorozat miatt kezdtek el most el The Last of Ust játszani. Jó, mi? A The Hollywood Reporter szerint pedig

már készül a Tomb Raider élőszereplős sorozat forgatókönyve.

Fotó: WallsCloud

Sokat egyelőre nem tudni a sorozatról, csak annyit, hogy a forgatókönyvért Phoebe Waller-Bridge felel, aki többek között olyan filmeket írt, mint a 007 Nincs idő meghalni vagy a Bolhafészek sorozat. Az Emmy-díjas színésznő tehát most arra vállalkozott, hogy megírja a Tomb Raider alapján készülő sorozatot az Amazon számára.

A The Hollywood Reporter forrásai szerint Waller-Bridge a Tomb Raider forgatókönyvének megírására szerződött, tehát nem tervezi, hogy ő játssza majd a főszerepet. A sorozatot ne keverjük persze össze a Netflix animációs sorozatával, ami szintén készül.

Azt persze így még nem lehet tudni, hogy ki játssza majd az ikonikus karaktert, de nekünk van már egy-két tippünk, hogy ki lenne alkalmas. Egy következő cikkünkben ezt elemezgetjük majd.

A borítókép illusztráció: WallsCloud

Amúgy ez is készül:

Ez az! – Hivatalosan is berendelték a The Last of Us 2. évadát

 

×