Craig Mazin és Neil Druckman sorozata még csak 2 hete indult, de máris az egész világot lázban tartja.

Óriási siker a The Last of Us játék alapján készült sorozat. Míg az első epizód már 21 millió megtekintésnél jár a premier óta, a második rész 22%-os növekedést tudott elérni a premierhez képest, amire még egy HBO sorozat sem volt képes. De a sorozat nem csak nézettségben tört az élre, de a social media felületeken is, a Twitteren világszerte az első helyet szerezte meg a premier óta,

mindenki a sorozatról beszél.

 

A Rotten Tomatoes oldalán jelenleg 97%-os kritikai és 96% nézői pontszámmal rendelkező The Last Of Us a Rolling Stone szerint „az HBO következő nagy dobása„, a Variety pedig megjegyezte, hogy „a közeljövőben a sorozat a csatorna legjobbjai közé kerülhet„. Az IndieWire szerint az új sorozat „jobb, mint minden bármilyen játékadaptáció, ami eszünkbe jut„, az IGN pedig „a videojátékok egyik legkedveltebb történetének briliáns újragondolásaként” üdvözölte a sorozatot.

Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készült sorozat pedig még csak most lendül be igazán, hiszen hétfőn jön a harmadik epizód, amelyben ezúttal Nick Offerman és Murray Bartlett komoly szerephez jut. Nemrég az HBO bejelentette, hogy a nagy sikerre való tekintettel biztosan lesz második évad.

 

Elvileg a sorozat első évada az első játék történetét öleli fel, a másodikban pedig már a Part II eseményeit nézhetjük meg élőszereplős formában. Ez persze egyelőre nem biztos, hiszen még csak két rész jött a sorozatból.

Ezt láttad már?

Méregdrága, 2000 dolláros játék érkezett Steamre – Ezt kapjuk a pénzünkért

 

×