Szoktál arról álmodni, hogy a League of Legends játékosainak legjobb 0,1 százalékába kerülsz?

Szoktál arról álmodni, hogy a League of Legends játékosainak legjobb 0,1 százalékába kerülsz? Ha olyan álmodozó vagy, mint a profik, íme a 10 legjobb bajnok, akit most a Challengerek agyba-főbe ​​játszanak.

A U.gg adatai szerint Varus áll a Challengerben játszott karakterek ranglétrájának csúcsán 23,3 százalékos választási aránnyal. Következő a Karma és Nami duó, 19,7 és 19,5 százalékos választási aránnyal. Aztán a bot lane királynője és királya – Caitlyn és Ezrael – 19 százalékos választási arány körül mozognak.

Annak ellenére, hogy a Riot Games direkt nerfelte is, a Challenger hatodik legtöbbet választott bajnoka Ryze, aki továbbra is mocskos erős tud lenni a Rod of Ages és Seraph’s kombójával. Következő a listán két S+ bajnok az alsó ösvényről, Lucian és Zeri 17,1 százalékos, illetve 16,5 százalékos választási aránnyal. A Challenger legtöbbet választott bajnokainak listáján az utolsó két helyet jelenleg a dzsungel elpusztíthatatlan entje, Maokai 15,4 százalékkal, valamint Kai’Sa csücsül, 14,9 százalékos választási aránnyal.

A LoL esport lelkes követői észre fogják venni, hogy a Challengerben a legtöbbet választott bajnokok listája nem sokban különbözik a profi játékokban szereplőktől, ami azt jelenti, hogy a magas ELO-val rendelkező játékosoknak nem okoz gondot felvenni a versenyt az elittel és sokszor az esportolók is merítenek a jobbaktól.

Ezt olvastad már?

Mi a helyzet a League of Legends konzolos megjelenésével?

 

×