A valaha látott legnagyobb fődíjért megy a játék, de már az elején hullanak a résztvevők – itt valaki nagyon túllőtt a célon.

Nyilván nem ugyanaz történik a Netflix valóságshowjában, mint a nagysikerű sorozatban, hiszen nem lehet főbe lőni igazi embereket azért, mert meglebbent a bajszuk a Piros-Zöld fény játékban. Tudod, amikor az irdatlan kislánybaba halomra lőtte azokat, akik nem tudtak teljesen mozdulatlanná dermedni. A Gaming Bible úgy tudja, hogy a lefagyás szó szerinti problémát okozott az igazi Squid Game forgatásán, hiszen

a résztvevőket arra kényszerítették, hogy mínusz három fokos hidegben játszák a sorozatban látott első feladatot.

A forgatás volt, hogy fél óráig állt két felvétel között, így a játékosok a rosszullétig fagyoskodtak. A legtöbben kúszva tették meg az utolsó néhány métert a piros vonalig, és jó néhány embert hordágyon kellett elvinni a helyszínről*.

Forrás: Netflix

A reality forgatásán amúgy tényleg háborús zónákra jellemző katonás rend van: egy rossz szóért kirúgják a versenyzőket – de legalább nem halnak meg, mint a tévésorozatban.

A Squid Game: The Challenge 10 epizódon át teszi ki a játékosokat olyan válogatott szemétségeknek, amiket a sorozat ihletett. Ebben is 456 ember kezdte meg a küzdelmeket, míg a főnyeremény a reality műfaj történetének talán legnagyobb pénzdíja, 4,56 millió dollár lesz. Premierdátum egyelőre nincs, de ha csak most kezdték a forgatást és rögtön több tucat játékos lett rosszul, vagy sérült meg, akkor elképzelni sem tudjuk mi jön még, hiszen egyre durvább feladatokra kell számítani. Jelentkezni továbbra is lehet – a későbbi évadok játékoskeretébe.

*FRISSÍTÉS: a Netflix cáfol

A streaming szolgáltató tagadja az eredetileg a The Sun-ban megjelent információkat, melyek szerint sorra szenvedtek sérüléseket a résztvevők, a játéktéren uralkodó fagyos időjárás miatt – írja a The Hollywood Reporter. A műsort a kelet-angliai Bedford régi katonai repterén forgatják, de a készítők gondoskodtak róla, hogy a játékosoknak ne essen baja – állította közös közleményben a Netflix és a show-t gyártó Studio Lambert.

„Mélyen elkötelezettek vagyunk abban, hogy óvjuk a szereplők és a stáb testi épségét, ezért megfelelő biztonsági intézkedéseket hoztunk” – írják. Azt azért elismerték, hogy a díszletben nagyon hideg volt, ám erre fel voltak készülve a résztvevők, akik közül

komolyabban senki sem sérült meg.

Összegezve:

  • elismerték, hogy tényleg mostoha körülmények között kell játszani,
  • és csak a SÚLYOS sérüléseket tagadták.

Ha mindezek ellenére mégis jelentkeznél, itt írtunk a feltételekről:

Majd 2 milliárdot nyerhetsz a Netflix real-life Squid Game versenyén

 

×