A God of War Ragnarök egyik vezető fejlesztője most egy új stúdióhoz csatlakozott, ahol új Marvel játékon kezdett el dolgozni.

Érdekes feladata van a játékkészítés során a pályatervezőknek. Ők azok, akik kitalálják, hogy mi játékosok milyen terepet járhatunk be, a felelősség pedig óriási, hiszen az ő terveiken múlik, hogy mi hogyan érezzük majd magunkat a játék világában és környezetében. Kétségtelen, hogy ez a God of War Ragnarök esetében nagyon jól sikerült, ezért is érdekes hír, hogy a Santa Monica Studios vezető pályatervezője új stúdióhoz csatlakozott.

Még 2022 szeptemberében derült ki, hogy a korábbi Uncharted fejlesztő, Amy Hennig egy új Marvel játékon dolgozik a Skydance Media berkein belül. Bár a játéknak még nincs hivatalosan címe, azt már lehet tudni, hogy a második világháború idején játszódik, főszereplője pedig Amerika Kapitány és a Fekete Párduc lesz. A játékban fontos lesz a történet, miközben akcióban és felfedezésben sem lesz hiány.

A PSU beszámolója szerint Skydance Mediához csatlakozott a God of War Ragnarök korábbi vezető pályatervezője, Elizabeth Wright is, hogy Amy Henniggel együtt dolgozzanak az új Marvel címen.

„Örömmel jelentem be, hogy csatlakoztam a Skydance Mediához, mint Senior Level Designer, és Amy Henniggel dolgozom egy új Marvel-játékon” – írta a Twitteren. Amy Hennig ráadásul nem csak a Marvel-játékon dolgozik, de a Skydance Media megbízásából egy új Star Wars-játékon is.

 

 

 

 

Egyelőre sem a Marvel, sem a Star Wars játék megjelenési dátumát nem lehet tudni, sőt a platformokat sem tudjuk. Azt viszont nagyon reméljük, hogy a Marvel játék nem okoz majd akkora csalódást, mint a Marvel’s Avengers, aminek leállítását éppen a napokban jelentették be:

Csettintettek a Marvel’s Avengers-nek – Két év után lekerül a polcokról a játék

 

×