Különleges kiegészítővel szerelték fel.

A Warzone 2 kezdeti szakaszában nem sok babér teremt a snipereknek. Nem véletlenül, hiszen továbbra sem terítenek le egy felpáncélzott ellenfelet fejlövés esetén sem. Néhány játékos örült ennek a döntésnek, míg a többiek inkább maradtak volna a klasszikus Warzone sebzéseknél. Ennek ellenére az elmúlt hetekben jócskán megnőtt a kategória népszerűsége.

Talán a felhasználóknak is hiányzott, hogy mérnöki pontosággal likvidálhassák ellenfeleiket. A népszerűsége lista élén jelenleg a Signal 50 és SP-X 80 párosa áll, ez a két fegyver összességében is a legjobb 10 között található. A kísérletezgetés azonban sosem állhat meg, ezúttal Metaphor készült egy kis meglepetéssel. Ritkán látott kiegészítővel dobta fel a Victus XMR-t, igazán ütős kombinációt kaptunk így.

Nézzük is, hogy milyen módon érdemes felszerelnünk a mesterlövészpuskát!

A szakértő szerint a fegyver elsődleges célja a nagyobb távolságok áthidalása kiegyensúlyozott körülmények között. Ha valaki szereti a sniper fegyvereket, akkor a lenti összeállításban sem fog csalódni. Az ajánlott kiegészítők a következőek:

  • Muzzle: Bruen Counter-Ops
  • Barrel: Mack 8 33.5 Super
  • Ammunition: .50 Cal High Velocity
  • Optic: Raptor-FVM40
  • Stock: FTAC Homeland

Kiemelendő lehet a Raptor-FMV40 Optic, mely beépített távolságmérővel is rendelkezik. Ennek köszönhetően akár még a bullet dropot is kikalkulálhatjuk előre. Üröm az örömben, hogy a tartalomgyártónak valamiért nem akaródzott működni ezen, könnyen lehet, hogy valamilyen bug gátolta a kiegészítőt.

Ha könnyen kezelhető AR-t keresel:

Olyan könnyen kezelhető ez a Warzone 2 fegyver, hogy az már fáj

×