Ha a játék megjelenéséig veszel egy új AMD processzort, akkor ingyen megkapod az új Star Wars címet.

Az AMD nemrég friss promóciót indított, aminek keretein belül most egy olyan játékhoz lehet hozzájutni ingyen, ami még meg sem jelent, viszont nagyon sok Star Wars rajongó várja. Ha mostanában szerettél volna amúgy is új processzort venni, akkor mindenképp fontold meg az AMD ajánlatát.

Az AMD most bizonyos új processzorok mellé ingyen adja a hamarosan megjelenő Star Wars Jedi: Survivort.

Ahhoz, hogy megkapd a játékot ingyen, venned kell egy jelenleg kapható Ryzen 7000-es processzort mostantól 2023. április 1-ig. Persze Magyarországon nem biztos, hogy megtalálod a bundle-t, de például Csehországból vagy Lengyelországból biztos meg tudod rendelni.

A Ryzen 7000-es sorozatú Zen 4 procik egyébként már jó ideje kaphatók. Mind a hét Ryzen 7000-es asztali CPU-nál érvényes az akció.

Ha még nem láttad volna a Jedi: Survivor előzetesét, íme:

 

 

Ne feledd, hogy a processzort olyan helyen kell megvenned, ahol él ez a promóció. Ha csak simán egy processzort veszel, még nem a tiéd az ingyenes játék. Az adott boltnak is rendelkeznie kell a promóciós kiadásokkal.

Azt se feledd el, hogy a játékkal csak azután tudsz majd játszani, miután megjelent, és a processzort is addig kell megvenned, amíg megjelenik. Ez a dátum március 17. Eddig kell megvenned a csomagot és azután tudsz majd vele játszani. A proci mellé kapott kódot május 6-ig lehet beváltani.

Ezt láttad már?

Nevetséges az ok! – Megint elhalasztották a The Day Before megjelenését

 

×