Az Infinity Ward nem titkolózik.

A Modern Warfare II két ikonikus Call of Duty pályával is megajándékozott minket az első szezonban. A Shoot House és a Shipment a rajongók kedvence, mindkét pályát a dinamikus, gyors tűzpárbajok jellemzik. A fejlesztők december közepén készültek is egy 24/7 Playlisttel, melyet január első napjaiban el is távolítottak. A játékosok kifejezetten nehezményezték a döntést, melyre hallgattak a cég munkatársai.

Nem titok, hogy a 2019-es Modern Warfare verzióban megpróbálkoztak a fenti két mapra specializálódott játékmóddal a fejlesztők. A dedikált Playlist a Shipment és a Shoothouse pályákat váltogatta folyamatosan. Ezt akkor Shoot the Ship néven kereshették a játékosok a Call of Duty menüjében. Sokan remélték, hogy a 2022-es címben is viszont láthatják ezt a lehetőséget.

Úgy tűnik, hogy erre már nem is kell többet várnunk!

Az Infinity Ward egy meglehetősen egyértelmű szavazással jelentkezett Twitteren. Arra kérték a játékosokat, hogy voksoljanak a Shipment, Shoothouse vagy a Shoot the Ship lehetőségekre. Ennél több megerősítés nem is kell a közösség számára, hogy biztosra vegyék a közösségkedvenc játékmód érkezését. Szerda este pedig el is rajtolt a Shoot the Ship.

A régi címben kifejezetten többször dobta be a játék a Shoothouse pályát, remélhetőleg a fejlesztők ezúttal 50-50 arányban váltogatják majd a mapokat. A játék következő nagy frissítése, aSeason 02 jelen állás szerint február 15-én rajtolhat majd el, az eredeti, február elsejei időpont helyett.

Ha mindent megtennél a győzelemért:

Ha biztosan ki szeretnél jutni – Ez jelenleg a két legjobb DMZ fegyver

 

×