A Riot Games csendben dolgozik.

Nem titok, hogy a Valorant a free-to-play modell miatt erőteljesen épít a skinekre. Szinte minden második héten kapunk egy nagyobb Bundle-t, folyamatosan dolgoznak a cég designerei. Minden egyes szezonban kapunk egy 50+5 elemből álló Battle Passt, melyet kifejezetten baráti áron szerezhetünk meg. Nem szabad elfeledkeznünk a különleges skinekről sem, melyek valamilyen kollaboráció (pl. Arcane) vagy Valorant esemény (VCT) eredményei.

A játékosok az elmúlt évek során több javaslatot is tettek a cím fejlesztőinek, hogy mivel lehetne még előrukkolni. Sokan a skineket kiterjesztenék az ügynökökre is, ám ez több problémát is felvethetne. A másik javaslat az esport rajongóktól érkezett, hiszen ők örülnének a csapatok logóival, színvilágával kecsegtető skineknek.

Úgy tűnik, hogy nem kell már sokáig várni erre!

ValorLeaks ismét megerősítette az információt, hogy érkeznek a VCT partnercsapatok skinjei. Nagy eséllyel egy univerzális csomagról beszélhetünk, ahol az egyes variánsok az adott csapatokra jellemző színeket, logókat jelentik majd. Előfordulhat persze az is, hogy a Call of Duty-ban megszokott, csapatonként megvásárolható skinekkel rukkol elő a Riot Games, ám erre kevesebb esélyt lát akár ValorLeaks, akár a közösség.

A skinek várhatóan az elkövetkezendő hónapokban meg is érkeznek már, viszonylag régóta csiszolgatják a kulisszák mögött a Riot designerei. Nagy eséllyel a csapatok már láthatták is az előzetes terveket, ám a szerződések miatt erről nem eshet szó publikusan.

Replay, ügynök ban? – Ezeket a fejlesztéseket várják a Valorant játékosok

×