Már több mint 13 éve színesíti a szürke hétköznapjainkat a League of Legends.

Már több mint 13 éve színesíti a szürke hétköznapjainkat a League of Legends. A Riot Games nagy sikerű játéka eredetileg úgynevezett „idézők” játéka volt, ám idővel a fejlesztők kissé megváltoztatták a játék háttértörténetét és elkezdtek saját világot építeni. Ez olyan jól sikerült, hogy már meg is jelent az első olyan regény is, ami Runeterra világában játszódik, sőt mi több egy hatalmas MMO is készülőben van.

Ennyi idő alatt összesen 162 hős vált játszhatóvá, a legutolsó K’Sante, Nazumah büszkesége. Azt viszont kevesen tudják, hogy egészen pontosan kik lehetnek a LoL világának legfiatalabb karakterei. Ennek jártunk most utána, ám a toplista kialakításához néha a biológiakönyvekre kellett hagyatkozzunk.

Zac

Ugyan Zac nem „született” Runeterrán, hanem készítették, ám mivel élőlénynek számít, természetesen neki is megvizsgálhatjuk a korát. Sajnos pontosan sosem határozták meg a születési évét, azt tudjuk, hogy megjelenése előtt „pár évvel” fejlesztették őt ki, vagyis mondhatjuk, hogy körülbelül 10 éves lehet most.

Annie

A League of Legends Ash Ketchumja Annie, aki úgy fest, hogy képtelen öregedni. Frankentibbers leírásában konkrétan említi a Riot, hogy Annie 8 éves, így az ő korát meghatározni nem volt nagy kunszt.

Nunu

Itt már kicsit mélyebbre kell ásni, de bizony Nunu is pontosan annyi idős a játék sztorija szerint, mint Annie. A története nagyon szomorú, a kisfiú az eltűnt édesanyját keresi Freljordban, ebben pedig segítségére van legjobb barátja, Willump, az ősi varázslény.

Yuumi

 Yuuminál kezdődik a biológiakönyv forgatása. Ahhoz, hogy megtippeljük a Support korát, fel kell tételeznünk, hogy a Runeterrán felbukkanó állatok élettartama megegyezik a mi világunkéval. Ha igen, akkor Yuumi olyan 7 év körüli macska lehet a League of Legends-ben.

Twitch

Valószínűleg kevesen számítottak arra, hogy a befutó Twitch lesz, mint a League of Legends legfiatalabb hőse. A története szerint fiatal patkánynak számít, így pedig Runeterra történelme alapján csupán csak két éves lehet. Ahhoz képest egészen nagyra nőtt…

Ezt olvastad már?

Mi történt a Skarner VGU-val? – A Riot Games végre válaszolt

 

×