Múlt hét péntek óta bujkálnak TOTY lapok a csomagokban.

Múlt hét péntek óta bujkálnak TOTY lapok a csomagokban. Az EA Sports ezúttal nem egy Nominee kerettel tolta meg a pakkok súlyát, hanem TOTY Icon kártyákkal, amikre korábban még sosem volt példa. Szép számmal nyitogatják is a játékosok a kiemelkedő speciális lapokat, ám eddig nem volt lehetőség célirányosan vadászni a kedvenceket.

Szerencsére a leakek pontosak voltak és a tegnapi nap megérkeztek a ligaspecifikus Upgrade pakkok az SBC menüpontba. Körülbelül 6500 Coinból lehet őket felhúzni nulláról, de elsősorban a már meglévő foddereket, na meg a duplicate Rare lapokat ajánljuk elhasználni rájuk. A Premium SBC-k olyan csomagokat adnak, amikben 3, az adott ligába tartozó Gold Rare lap található. Értelemszerűen ha a TOTY lapokat űzzük, ezzel járunk a legjobban.

Na, de hogy állnak a ligák Gold Rare szempontból?

 

Matematikailag a Ligue 1 SBC éri meg a legjobban, viszont szinte biztos, hogy túl fogja súlyozni a TOTY lapokat az EA Sports. Az összesen 44 Gold Rare lap hívogatón hangzik, ámde nem lennénk meglepve, ha még így is könnyebb lenne La Liga TOTY-t nyitni a spanyolok 101 Rare-je közül.

A Premier Leagueben 139 Rare-ből kettő lesz TOTY, míg a Seria A-ból 80 Rare lap közül eshet 1 darab TOTY. A Bundesliga hasonló arányokkal büszkélkedhet, ott 82 Rare Goldból csak egy lesz TOTY.

Péntek este tehát leginkább La Liga, vagy Ligue 1 Premium Upgrade-ekre lesz érdemes költeni, de sajnos még mindig Fifáról beszélünk, így sajnos semmi sem lesz garantált.

Ezt olvastad már?

Hivatalosan ma kezdődik a TOTY-szezon, jönnek a kulcs SBC-k

 

×