Kiváló társ lehet a gyengébb játékosok számára is.

Az elmúlt időszakban egyre több feltörekvő Warzone 2 fegyverrel találkozhatunk. A statisztikákat továbbra is a Fennec 45 és RPK párosa vezeti, ez kétségtelen. Ennek ellenére butaság lenne szemet hunyni a többi kiváló AR, SMG vagy épp LMG felett. Metaphor éppen ezért az Assault Rifle kategóriát vette górcső alá az elmúlt napokban.

A Kastov 762 vagy épp a TAQ-56 által vezetett közegben nem könnyű kitörni, ám komoly esélye van az egyik fegyvernek. Az M4 jelenleg 2.5%-os pick rate-en áll a WZRanked statisztikái alapján, könnyen lehet, hogy ez hamarosan többszörösére is nőhet. Az AR főleg kezelhetőségében utasíthatja maga mögé a többi jelentkezőt, melynek köszönhetően a gyengébb vagy új játékosok is bátran felkaphatják a földről.

Nézzük is, hogy érdemes felszerelnünk a daragépet!

A tartalomgyártó csak szuperlatívuszokban tudott beszélni az elkészült fegyverről. Szinte lézerként szedi áldozatait a Al Mazrah térképén, a recoil alig létező fogalom. Ezt megfűszerezve a közepes távolságokon tapasztalható erejével, nem is nagyon kell keresnünk más fegyvert. Az ajánlott kiegészítők listája a következő:

  • Muzzle: Komodo Heavy
  • Barrel: Hightower 20″ Barrel
  • Underbarrel: Lockgrip Precision-40
  • Magazine: 45 Round Mag
  • Stock: Corio Precio Factory

Az M4 mellé játékstílustól függően egy távolra hatásos fegyvert (Signal 50, SP-X 80) vagy épp egy közelharci SMG-t érdemes választanunk.

Nem semmi:

Elképesztő: A világon először, egyetlen lövés nélkül szerzett Nuke győzelmet a Warzone 2 játékos

 

×