Hogy tudatos-e vagy véletlen, azt csak a fejlesztők tudhatják.

Az aktuális Call of Duty cím, a Modern Warfare II 2022 október végén indult világhódító útjára. Szó szerint is értelmezhetjük ezt, hiszen az első hetekben megdöntött rengeteg rekordot, akár házon belül, akár házon kívül vizsgálva. Természetesen a battle royale verzió is szépen fejlődött tovább, teljesen új alapokról indították el a Warzone 2.0-át az Activision szakemberei.

A Modern Warfare II alapjaira épül a DMZ és a Warzone 2.0, így a fegyverek és az Operatorok is közösek mindhárom módban. Éppen ezért hihetetlen, hogy ilyen sokáig nem szúrták ki a rajongók az egyértelmű Harry Potter utalást, mely az egyik Operatoron található.

A Halál ereklyéinek szimbólumát találhatjuk meg Nován!

A felül látható ábra a Halál ereklyéinek szimbóluma: a függőleges vonal jelképezi a pálcát, a kör a követ, a háromszög a köpenyt. A történeten belüli legenda szerint három testvér (a Peverell fivérek: AntiochCadmus és Ignotus) kapták ezeket sok évszázaddal korábban magától a Haláltól. Az ereklyék sorsa a történelem során bizonytalan, de úgy tartják: aki egyesíti a három ereklyét, az a halál urává (értsd: legyőzőjévé) válik.

Szintén megtaláljuk a szimbólumot – the.spotted.zelephant Instagram

A játékosok egyből elkezdtek agyalni, hogy pontosan milyen okból is kerülhetett Call of Duty játékba a fenti, ikonikus szimbólum. Szerencsére a kommentek között hamar meg is érkezett a válasz. Az Operatort megformáló modell a való életben is rendelkezik ezzel a tetoválással, úgy tűnik, hogy a digitalizálás során a fejlesztők véletlenül vagy tudatosan nem távolították el a jelet.

Ez nem semmi:

Elképesztő: A világon először, egyetlen lövés nélkül szerzett Nuke győzelmet a Warzone 2 játékos

 

 

×