A Warzone 2-ben a Nuke megszerzése sok erőfeszítést igényel, de egy játékosnak sikerült megszereznie anélkül, hogy egyetlen lövést is leadott volna.

Elképesztő bravúrt mutatott be Battle Royale SOLO módban nemrég egy Warzone 2 játékos. A játékban elérhető Tactical Nuke egy halálos killstreak, amivel automatikusan megnyerhető a meccs, ám megszerzésének egyetlen módja, ha öt mérkőzést nyersz egymás után, aztán meg kell csinálni egy speciális küldetést. Kétség sem fér hozzá, hogy ehhez sok türelem és ügyesség kell, mivel öt mérkőzést megnyerni egymás után nem könnyű feladat.

Egy játékosnak azonban sikerült megszereznie a Nuke-ot anélkül, hogy egyetlen golyót is kilőtt volna.

ConnerDose nemrég egy videót is feltöltött arról, hogy SOLO battle royale-ban csak késsel, fegyverek használata nélkül ölt, megszerezte az 5 győzelmet, majd a Nuke-ot. Ezzel ő lett a világon az első, aki ezt véghezvitte SOLO játékmódban. Kizárólag melee fegyvereket használt, illetve gránátokat és pajzsot.

 

Ez volt az első eset, hogy egy Warzone 2 játékos SOLO módban megszerezte a „a melee only Nuke-ot„. Valóban elképesztő a videó, érdemes megnézni, már csak azért is, mert sokat lehet megtudni belőle. Egyelőre egyébként nem lehet tudni, hogy a Nuke rendszer változik-e, amikor február 15-én megjelenik a Season 2.

Ezt láttad már?

Indulhat a durvulás? – Régóta várt Modern Warfare II mód érkezik

 

×