Sokak szerint ez az a promó, ami végérvényesen kinyírja a játékokat, ugyanis, ha valaki rendelkezik legalább egy TOTY-val, arra a posztra egész évre megvan.

Sokak szerint ez az a promó, ami végérvényesen kinyírja a játékokat, ugyanis, ha valaki rendelkezik legalább egy TOTY-val, arra a posztra egész évre megvan, így sok értelme nincsen alakítgatni a csapat azon részét. Ha pedig úszunk a Coinban, akár egy tökéletes keretet is építhetünk.

Pláne idén, amikor is TOTY Icon kártyákat is kapunk az EA Sportstól. Fogalmunk sincs, hogy pontosan milyen jellegű buffokat fognak kapni a szóban forgó kártyák, hiszen ilyesmire még sosem volt példa korábban. Azt viszont tudjuk, hogy kik lesznek azok, akik speciális verziót kapnak hamarosan. Pontosabban az egyik fele a listának már éles, többek között David Beckham is olyan lapot kapott, ami meghatározza a metát. Így a Team 2 játékosokat is tűkön ülve várjuk, s már Donknak köszönhetően pontos névsorunk is van.

Ronaldinho, Cole, Nesta, Makelele, Gerd Müller és Van Der Sar kerül majd be a pakkokba péntek este 19 órakor. A leaker értesülései szerint Xabi Alonso TOTY Icon lapja SBC formájában fog megjelenni, pont mint Hugo Sanchez kártyája. Lehet tehát gyűjteni a Coint és foddert prémium spanyol középpályásra, remélhetőleg ezúttal nem nagyolják őt el annyira a fejlesztők, mint az alap lapjait.

Ezt olvastad már?

Hivatalos statokat kaptak az este érkező prémium TOTY kártyák

 

×